4 ZNAKI, DA STE ŽIVELI PREJŠNJE ŽIVLJENJE

Ste se kdaj vprašali, zakaj se v resnici tako zelo bojite višine? Imate kdaj občutek, ko neko osebo prvič pogledate v oči, da jo v resnici poznate že dolgo časa? Na vsa takšna in podobna vprašanja, morda obstaja enostaven odgovor…Zanimive odgovore na vprašanja v povezavi s prejšnjim življenjem, daje dr Brian Weiss, avtor knjige »Čuda se dogajajo«.

Nekatere situacije, lahko pojasnimo sami sebi z izrazom deja vu, nekateri pa imajo glede tega drugačno mnenje…

  1. Imate kdaj občutek, da vam je nekaj neverjetno znano pa ne veste točno zakaj?

Na primer, ste se kdaj znašli na ali v nekem mestu, kjer ste se morda začeli počutiti nemirno? Mnogim ljudem se to zgodi ob obisku novih krajev, pri nekaterih pa je bilo dejansko ugotovljeno, da se jim je na tistem kraju nekaj zgodilo. Recimo, pacientka dr. Weissa je odšla na medeni teden v Grčijo, kjer se je začela počutiti izjemno anksiozno. Čim sta se z možem premaknila naprej v Rim, se je popolnoma umirila. Tekom terapij pri dr.Weissu, sta ugotovila, da je bila dejansko v prejšnjem življenju ubita na področju Grčije.

  1. Ali so vaše sanje kdaj izjemno žive in realne?

Tudi to je lahko znak prejšnjega življenja. Kakor je dr.Weiss napisal v svoji knjigi, spomini na prejšnje življenje niso nujno dejanski spomini, lahko so to neki simboli, ki nam prenašajo neko sporočilo skozi sanje.

  1. Zgodovina vam ne dela težav in brez težave rešite test tudi brez učenja

Vse to so lahko znaki in sledi prejšnjega življenja. Talenti, stvari, ki so vam všeč, privlačnosti…V kolikor vas na nek poseben način privlačijo določeni ljudje in kulture, ki vam niso poznani, je to lahko del sledi v vaše prejšnje življenje. Ste kdaj opazili, da se kakšno stvari ali jezik naučite hitreje od ostalih in s pol manj truda? Posvetite se temu, ravno to je lahko jezik vašega preteklega življenja.

  1. Imate občutek za neko osebo, da je vaša sorodna duša

Pogosto se dogaja, da skozi življenja potujete z isto skupino ljudi oziroma duš. Tej skupini, ki vam je morda blizu, lahko rečemo sorodne duše, sledilci, družina…Veze se morda menjajo skozi življenja, vendar duše ostajajo iste. Na primer: vaša prababica, bo morda v vašem prihodnjem življenju vaša vnukinja. V kolikor si stvari razlagamo na tak način, nam je lahko jasno, da oseb nikoli zares ne izgubimo, ampak se z njimi srečamo kasneje. Primer dr. Weissa govori o njegovi pacientki Michelle, katere mati je umrla, ko je bila ona majhna. Gospa je ugotovila, da sta bile skupaj že v srednjem veku, vendar kot mož in žena.

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.