ANA MALENICA

ASTROLOGINJA, PISATELJICA IN UČITELJICA

S čim se ukvarja Ana Malenica?

Ana se ukvarja z humanitarnim delom. Je soustanoviteljica društva APIS, ki se bori za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja in je idejni vodja in avtorica projekta “Objemi me in stopi naprej”.

Ukvarja se z astrološkim svetovanjem preko osebnih srečanj in po telefonu, ali preko skypa za tiste, ki nimajo možnosti za srečanje v živo.

Področja svetovanja: poslovna astrologija, mundana astrologija, partnerski odnosi, karmična astrologija, astromedicina.

Ana Malenica

Knjige Ane Malenice

Ana piše knjige, ki jih lahko berejo vse generacije hkrati, od 7. do 77. leta. Knjige so za ljudi, ki želijo duhovno napredovati in uresničiti življenje v razsežnosti, tam kjer življenje resnično poteka. Ana piše v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Anina ideja je, da ljudi ne smemo opredeljevati po tem, kje smo se rodili in kaj si lastimo materialno ter da ni “tipične” osebe, ker smo vsi različni in “biti edinstven” je v njenih knjigah glavno geslo.

V knjigi Duša na razpotju Ana piše o lastnem doživetju onkraj, ki ga je doživela takrat, ko se je njeno srce ustavilo.

PELJI ME DO KNJIGE
Knjiga Duša na razpotju, Ana Malenica
Ne zlomite nam kril, 1. del, Ana Malenica

Vse ljubitelje duhovne kulture bo razveselil roman Ne zlomite nam kril. Ana se v tem romanu izjemno slikovito in zgovorno dotakne vseh perečih aktualnih tem o življenju. Družina Alme, glavne junakinje, ki končno najde zatočišče zase in svojo družino na jugu Španije. Hrepeni po tem, da bi se naučila vseh skrivnostnih veščin o vesolju in odkrila, kaj je njeno poslanstvo v življenju in navdušenje do življenje se prenese na bralce tega romana. Napeti opisi ljubezni, poroke in starševskih odnosov so teme te družinske sage in usode junakov so pripovedovane v eni sapi in nas učijo o spravi, odpuščanju in upanju, ki odpira nove poti v prihodnost.

PELJI ME DO KNJIGE

ASTROLOGIJA

Če želite odkriti, kdo ste v resnici in kaj je vaše poslanstvo v življenju, potrebujete popolno poročilo o osebnem horoskopu. Ko je učenec pripravljen, pride učitelj k njemu. Ko boste vi pripravljeni za učenje o samemu sebi, se vam zgodi Ana, astrologinja z 55 letnimi izkušnjami, ki je svojo pot začela pot, pod taktirko znanega doajena astrologije Mile Dupora iz Korčule in Gorana Milekića iz Beograda.

Ana Malenica je izkušena astrologinja, ki pa svoje znanje tudi širi naprej z učenjem in vodenjem mladih astrologov. Pri njej se lahko vključite v izobraževanje o astrologiji. Za dodatne informacije za stik z astrologinjo nam pišite in podali vam bomo vse potrebne informacije. 

Astrologija

Poišči me, ko si na vrhu, da ti pomagam, da ne padeš. Poišči me, ko boš jokal, da bom jokala s teboj. Poišči me, ko bodo vse tvoje poti zaprte, da ti pokažem smer rešitve.

Poznate svojo natalno karto?

Astrologija

Ana vam lahko pomaga pri:

  • astrološkem svetovanju na poslovnem področju,
  • reševanju partnerskih konfliktov,
  • reševanju medsebojnih odnosov med otroci in drugimi družinskimi člani,
  • pri analizah zakaj so se nam zgodili usodnih trenutki,
  • iskanju odgovorov kako planeti vplivajo na vaše duševno in telesno zdravje,
  • kaj morate vi sami narediti, da bi vaše življenje bilo boljše in lažje.
NAROČITE SVOJ TERMIN PRI ASTROLOGINJI

DUŠA NA RAZPOTJU

Knjiga Duša na razpotju, Ana Malenica
Naroči svojo!

NE ZLOMITE NAM KRIL

Naroči svojo!