Dišeča olja

Dišeča olja ali dišeče palčke lahko zelo lepo odišavijo vaš dom ali pisarno. Vsako olje ima specifične lastnosti in učinke, nekatera pomirjajo, druga poživljajo tretja pa so primerna za regeneracijo. Raziskujte in izberite najljubšo dišavo ter si oddahnite od vsakodnevnega stresa.

Uporabo eteričnih ali dišečih olj z namenom, da bi izboljšali fizično in duhovno zdravje in vitalnost imenujemo aromaterapija.

Aromaterapija je poznana že od antičnih časov, vse civilizacije pa so uporabljale aromatične pripravke za izdelavo parfumov, odišavljenje prostorov in zdravilne pripravke. Eterična olja so bila tudi glavno sredstvo za obrambo pred kužnimi boleznimi.

Aromaterapija, pri kateri se olje tudi uporablja, je oblika alternativne medicine, ki je v uporabi že od leta 1937. Znano je, da uporaba eteričnih ali dišečih olj lahko pomaga pri depresiji, poživi duha in telo ter sprosti pred spanjem.

Najbolj pogost način uporabe olja je v izparilniku ali difuzorju ( električna naprava v katero nalijemo vodo in dišeče olje).

Dišeča olja lahko uporabite tudi pri izdelovanju mil, parfumov, dišečih svečk in drugih izdelkov. Z njimi lahko obogatimo lahko tudi kopel odraslih. Dodamo jih lahko tudi v doma narejena čistila, mehčalce za perilo ali v pralni prašek.

Nasvet: Izdelajte maslen parfum ali milo in ga podarite svojim najdražjim.

Dišeča olja in palčke naredijo prijetno vzdušje ter delujejo blagodejno na psihično počutje ljudi. Dišeče palčke so lahko lepa in nevsiljiva dekoracija vašega doma.

Preizkusite naša dišeča olja in očarani boste tako nad kakovostjo, kot nad neverjetnim, dolgo obstojnim vonjem. Vnesite v vaše vsakdanje življenje harmonijo in ravnovesje. Razvajate sebe in svoje telo in si vzemite čas zase.


9.99 z DDV
9.99 z DDV

Aromaterapija

Bold parfumsko olje

9.99 z DDV

Aromaterapija

Eiffel parfumsko olje

9.99 z DDV
11.99 z DDV
11.99 z DDV
11.99 z DDV
15.99 z DDV
31.99 z DDV

Aromaterapija

Vlažilec zraka Milano

29.99 z DDV
Ni na zalogi
9.99 z DDV
Ni na zalogi

Aromaterapija

Meglica Palo Santo

14.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.