KNJIGE ASTROLOGINJE ANE MALENICE

Za vse ljubitelje in tudi poznavalce astrologije vas bo razveselila zbirka knjig dolgoletne in priznane astrologinje Ane Malenica. Ana Malenica se ukvarja z zvezdami in planeti že od malih nog. Je nadarjena pisateljica in sedaj v zrelih letih tudi odlična učiteljica astrologije. V svojem življenju je s svojim pogledom na življenje marsikoga popeljala na pravo pot in k samospoznanju kaj življenje pravzaprav je.

Ana Malenica

Ana piše knjige, ki jih lahko berejo vse generacije hkrati, od 7. do 77. leta. Knjige so za ljudi, ki želijo duhovno napredovati in uresničiti življenje v razsežnosti, tam kjer življenje resnično poteka. Ana piše v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Vse ljubitelje duhovne kulture bo razveselil roman Ne zlomite nam kril. Do zdaj je objavila 3 dele in sedaj že piše 4. del.. Roman je izšel v hrvaščini, ki je pisateljičin materni jezik, zdaj pa je prva knjiga že prevedena v slovenščino in tako dosegljiva tudi slovenskim bralecm. Ana se v tem romanu izjemno slikovito in zgovorno dotakne vseh perečih aktualnih tem o življenju. Družina Alme, glavne junakinje, ki končno najde zatočišče zase in svojo družino na jugu Španije. Hrepeni po tem, da bi se naučila vseh skrivnostnih veščin o vesolju in odkrila, kaj je njeno poslanstvo v življenju in navdušenje do življenje se prenese na bralce tega romana. Napeti opisi ljubezni, poroke in starševskih odnosov so teme te družinske sage in usode junakov so pripovedovane v eni sapi in nas učijo o spravi, odpuščanju in upanju, ki odpira nove poti v prihodnost.

V knjigi Duša na razpotju Ana piše o lastnem doživetju onkraj, ki ga je doživela takrat, ko se je njeno srce ustavilo.

Anina ideja je, da ljudi ne smemo opredeljevati po tem, kje smo se rodili in kaj si lastimo materialno ter da ni “tipične” osebe, ker smo vsi različni in “biti edinstven” je v njenih knjigah glavno geslo.

Več o Aninem poslanstvu si preberite TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.