Sprostitev

Sprostitev in dobro počutje je pot do srečnega življenja.

Če skrbite za svoje zdravje in iščete izdelke za sprostitev in sproščanje telesa kot so: akupresurna blazina,  akupresurni pas, akupresurni prstan, kamne za pomiritev, kitajske kroglice za meditacijo in še bi lahko naštevali, ste na pravem mestu. V naši spletni trgovini boste našli vse za sprostitev telesa in duha.

Ker je dobro počutje ključnega pomena, da smo srečni zato vam predstavljamo nekaj načinov sproščanja in relaksacije:

Akupresura

Akupresura je najbolj učinkovita metoda za samozdravljenje bolezni s pomočjo moči in občutljivostjo človeške roke. Obravnava vse vidike človeka kot celote: telesa, čustev, uma in duha. Obravnava jih kot eno, ne kot ločene dele. Z akupresuro sproščamo mišično napetost in uravnotežimo vitalne življenjske sile telesa.

Kamni za pomiritev

Kamni za pomiritev so gladki, polirani dragi kamni, ki se uporabljajo za pomiritev stresa in lajšanje tesnobe. Običajno so v obliki ovala z vdolbino velikosti palca. Medtem ko so se za to  sprva uporabljene običajne kamnine, ki jih najdemo v vodnih telesih, se danes kamni za pomiritev pogosto izdelujejo iz poldragih dragih kamnov.

Kitajske kroglice

Te zdravilne in meditativne kroglice uporabljajo že vrsto let v kitajski medicini, da bi podprli prožnost in prekrvavitev rok in prstov. Kroglice vrtite v eni roki tako, da ti dve krožita ena okoli druge – tako masirate in stimulirate točke na dlani. Redno menjajte smer vrtenja in roko. Z osvobajanjem rezervne energije je mogoče doseči občutek splošnega dobrega počutja. Povečala se bosta sposobnost koncentracije in notranja moč. Znotraj kroglic je poseben zvočni mehanizem, ki medtem, ko jih uporabljate, oddaja prijeten terapevtski zvok, ki sproščujoče in pomirjujoče vpliva na celo telo in duha.

Stres prinaša razvoj mnogih bolezni, ogroženi pa so tudi vsi tisti, ki svoja čustva in sebe postavljajo na drugo mesto. To so po navadi ljudje, ki so nagnjeni k temu, da zadovoljujejo druge, namesto, da bi poslušali svoje lastne želje. Zmeraj so pripravljeni priskočiti na pomoč, svoje potrebe pa postavljajo v ozadje.

Nikoli ni prepozno, da bi začeli vse od začetka. Vendar, da bi lahko začeli na novo, se morate najprej znebiti preteklosti, ki vas utesnjuje. Prenehajte živeti z bremenom preteklih izgub in neuspehov. To je v tem trenutku tako ali tako mimo… Začnite živeti tako, da dan začnete s polnimi pljuči. Gradite svoje življenje na novih začetkih in odstranite iz svojega življenja vse negativno. Naj bodo slabe stvari del preteklosti…

Torej, verjemite vase in ne pustite, da vas vsaka stvar potre in oslabi. Verjemite, na uspeh ne boste dolgo čakali, le prepričani bodite sami vase in ne pustite, da drugi hodijo po vas!


Aromaterapija

Satya Nag Champa

3.99 z DDV

Aromaterapija

Kadilne vrvi 7 čaker

12.99 z DDV

Dobro počutje in nega

Kopalna morska sol s koprivo

5.99 z DDV

Dobro počutje in nega

Kopalna morska sol z ognjičem

5.99 z DDV
-12%
14.99 z DDV

Dobro počutje in nega

Akupresurni vzglavnik

18.99 z DDV

Dobro počutje in nega

Blazinica za oči Eyebag refresh

20.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.