Sveče

Sveče so bile med najzgodnejšimi izumi antičnega sveta, kar kažejo svečniki iz Egipta in Krete, ki segajo vsaj v leto 3000 pred našim štetjem. Pred uporabo elektrike v gospodinjstvu, so bile poleg oljenk eno najbolj pogostih sredstev za razsvetljavo. Danes se večinoma uporablja za dekorativne in obredne namene. Sodobne sveče se proizvajajo v najrazličnejših barvah, oblikah, vonjih in velikostih.

Bodisi, da potrebujete dekorativne sveče, dišeče sveče, sojine sveče, naravne sveče, vse to in še več lahko najdete v naši spletni trgovini...V naš dom vdihnite svoje najljubše arome z našo izbiro dišečih sveč. Od sladkega in začinjenega do svežega in cvetličnega je aroma, ki ustreza vsakemu domu.

Preberite več

V krščanstvu predstavlja goreča sveča Kristusov nauk, zaradi česar vedno gori na oltarju ob sveti maši. Z njimi se kristjani tudi spominjamo svojih mrtvih. V predbožičnem (adventnem) času pa jih prižigamo na adventnih venčkih.

Kakšen boljši način, da v svoj dom vnesete toploto, kot z lepo dišečo svečo? Ne glede na to, ali vnaprej razmišljate o prijetnih dišečih jesenskih dišavah, iščete darilo za najdražjega, razvajate svojo mamo z malo aromaterapije ali upate, da boste našli dišavo, ki vam bo pomagala, da se po dolgem dnevu sprostite –  pomirjujoča dišeča sveča naredi vse svetlejše. Če imate raje cvetlice, obstajajo čudoviti vonji, kot sta jasmin in gardenija, tisti, ki se nagibate k bogatejšim, mošusnejšim profilom, pa boste uživali v vaniliji, tobaku ali pačuliju.

Svečke brez vonja so najboljše za okrasitev jedilne mize, tako da ima aroma vaše hrane še vedno osrednje mesto. Plavajoče so idealne za večerjo ali koktejle.


Dobro počutje

Magična sveča

10.99 z DDV
Novo
-15%
13.59 z DDV
16.99 z DDV
Novo
-35%
12.99 z DDV
Novo
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.