Valjčki za obraz

Valjčki za obraz so običajno narejeni iz žada, roževca ali kakšnega drugega kristala in so zasnovani za nežno masažo obraza in spodbujanje limfnega sistema, da se znebi toksinov, omili mišično napetost, zmanjša zabuhlost in spodbudi pretok krvi, ter tako poveča sijaj vaše kože.

Ta vrsta masaže obraza (vedno z oljem ali serumom) je ključnega pomena za odvajanje odvečne tekočine z obraza in bo z redno uporabo tonizirala in napela kožo. Nekateri obrazni valjčki imajo dva konca: enega z velikim kamnom – namenjen čelu, licih, čeljusti in vratu – in enega z manjšim kamnom, ki se tesno prilega pod oči.

Z valjčki za obraz boste izboljšati elastičnost kože in ustavili proces staranja kože, ter tako ustvarili mladostnen in sojoč izgled. Preverite ponudbo izjemnih kristalnih valjčkov iz pravih kamnov.

Številni ljudje uporabljajo valjčke za obraz čez masko, da pomagajo sestavinam prodreti globlje, lahko pa uporabite tudi valjček za obraz kot zadnji korak v vaši rutini za nego kože iz istega razloga, da povečate absorpcijo izdelkov.

Medtem ko večina kristalnih obraznih valjčkov ostane naravno hladnih, uporaba dodatno ohlajenega zoži pore in zbudi utrujen obraz ob koncu dolgega dne (ali zgodaj zjutraj). Odličen je tudi za glavobol. Uporabite ga dva do trikrat na teden, vsaj pet minut, in čez nekaj tednov boste opazili razliko na obrazu.

Pomaga učvrstiti kožo z nežno masažo. Pomaga tudi pri razstrupljanju skozi limfni sistem, ki je glavni razstrupljevalni sistem telesa. Metafizično prinaša mir in harmonijo, za katerega verjamejo, da privlači srečo in priložnosti, znano pa je, da pomaga tudi pri zmanjšavanju stres.


14.99 z DDV

Kamni in kristali

Masažni kamen žad

14.99 z DDV

Kamni in kristali

Valjček za obraz Žad

21.99 z DDV

Kamni in kristali

Masažni kamen tigrovo oko

14.99 z DDV
14.99 z DDV

Kamni in kristali

Masažni kamen Roževec

14.99 z DDV
21.99 z DDV

Kamni in kristali

Valjček za obraz Roževec

21.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.