Zaščitne maske

Zaščitne maske, v sedanjem času, niso samo za vašo varnost, ampak tudi za dobro počutje soljudi, s katerimi ste v stiku.

Razlogi za nakup zaščitne maske:
ZASE – Obstajajo dokazi, ki kažejo, da boste imeli z močnim imunskim sistemom  boljše možnosti za boj proti kakršni koli bolezni. Če nosite masko, to morda ne bo popolnoma preprečilo, da bi vdihnili vse delce, ki rojijo v zraku, lahko pa precej dobro zaustavi večino delcev, ki jih izločijo oseba, s katero komunicirate.
ZA DRUGE – Vemo, da so lahko nosilci virusa COVID-19 v določenem obdobju brez simptomov, vendar pa so še vedno enako nalezljivi in ​​lahko prenašajo virus na ljudi okoli sebe. Zaradi tega je nujno sprejeti potrebne varnostne ukrepe za nošenje mask, da virusa ne bi širili niti nevede.

Maske niso tu samo zato, da vas ščitijo pred okužbo ampak zato, da ščitijo druge pred okužbo z vaše strani. Mnogo okužb s covid-19 namreč poteka povsem asimptomatsko, torej da ljudje ne kažejo znakov okužbe in ne vedo, da so kužni. Zato so maske potrebne…

Maske za obraz niso modni dodatek, a glede na to, da jih bomo morali nositi še kar nekaj časa je to dober razlog, da poiščemo tako, ki nam je najbolj všeč.  Pralne zaščitne maske so namenjene večkratni uporabi, lahko jih preprosto operete na 60°C in tako odstranite viruse in bakterije. Pralne maske niso medicinske in niso namenjene zdravstvenim delavcem.

Pravilna uporaba – Predno si masko namestimo si umijemo ali razkužimo roke. Maska mora pokrivati usta, nos in brado. Pralno masko zamenjamo, ko je vlažna. Masko odstranimo s čistimi rokami, dotikamo se le trakov.


Zaščitne maske

Maska za obraz Wolf

5.99 z DDV

Zaščitne maske

Maska za obraz Rainbow

5.99 z DDV

Zaščitne maske

Maska za obraz tiger

5.99 z DDV

Zaščitne maske

Maska za obraz Moops Pug

5.99 z DDV

Zaščitne maske

Maska za obraz Shark

5.99 z DDV

Zaščitne maske

Maska za obraz Krampuss Cat

5.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.