Nihala

Nihala so obeski na vrvici, ki jih uporabljamo za pridobivanje podatkov/informacij, ki jih z običajnimi čutili ne moremo zaznati.

Nihala premikajo naše misli, naša podzavest, ki preko mišic-trzljajev, premika nihalo v določeno smer. Lahko nam odgovori na preprosta vprašanja ali nam pomaga najti izgubljene stvari.

Nihalo se uporablja pri aromaterapiji, zeliščnemu zdravilstvu, radioniki, homeopatiji, terapiji z eteričnimi olji, pri branju kart in pri zdravilstvu.

Kje kupiti nihalo?

Nakup nihala lahko opravite v naši spletni trgovini. Ponujamo veliko vrst nihal: nihala s kamni, nihala s kristali, spiralna nihala …

Pri uporabi nihala izkoriščamo pozitivne učinke kozmičnih sevanj. Tako se lahko z nihalom ugotavlja tudi bolezni in terapije, ustreznost prehranskih dodatkov in sevanje v bivalnih prostorih. Izvor kozmičnega sevanja so Zemlja, sonce, planeti in celotno vesolje. To sevanje deluje na marsikatero živo bitjo, najbolj pa se to opazi pri živalih. Kozmično sevanje ima predvsem pozitivne učinke in je znano po tem, da nas s pomočjo nihala usmerja na naši vsakdanji poti.

Kako uporabljamo nihalo?

Nihalo se lahko uporablja na različne načine. V svoji najbolj preprosti obliki ga lahko uporabite za odgovore na vprašanja ali pomoč pri odločanju. Nihalo lahko uporabimo tudi v zdravilne namene in prepoznavanje alergij, za čiščenje in razbremenitev negativnosti v sobi, da bi lažje našli izgubljene predmete ali hišne ljubljenčke. Izjemno lepo oblikovano spiralno nihalo bo navdušilo tiste, ki se ukvarjajo s spiralnimi energijami za čiščenje avre in drugih polj. Zelo močno nihalo, ki je primerno tako za izkušene kot tudi za začetnike.

Z njim lahko zapremo negativne portale, očistimo avro pred neželenimi odprtinami in izvedemo zelo globoko in temeljito čiščenje avre in bioenergičnih polj ljudi, živali, rastlin in prostorov.

Nihalu jasno zastavite konkretna vprašanja, tako da vam bo odgovorilo z »da« ali »ne«. Bolj ko bo vprašanje natančno, bolj bo natančen odgovor. Za iskanje odgovorov z nihalom si vzemite čas, vedno bodite potrpežljivi, saj nekateri odgovori zahtevajo kar nekaj časa.


19.99 z DDV

Energetski izdelki

Nihalo zeleni aventurin

15.99 z DDV

Energetski izdelki

Orgonsko nihalo granat

20.99 z DDV

Energetski izdelki

Nihalo Roževec

16.99 z DDV
13.99 z DDV
16.99 z DDV

Energetski izdelki

Spiralno nihalo zlato

19.99 z DDV

Energetski izdelki

Spiralno nihalo srebrno

19.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.