Roža življenja

Roža življenja ali Flower of life vsebuje skrivno obliko, znano kot plod življenja – ki jo sestavlja 13 krogov, ki vsebujejo številne matematične in geometrijske zakone. Ti zakoni predstavljajo celo vesolje.

Podariti Rožo življenja nekomu, ki ga imate radi, je kot podariti mu celo vesolje v enem izdelku.

Flower of life je pogost dizajn, ki se uporablja v nakitu, tetovažah in okrasnih izdelkih. Kot simbol, ki se uporablja v nakitu in modi, je opomnik na našo povezanost s svetom okoli nas in drug z drugim. Prav tako je lep, simetričen in zanimiv vzorec, ki izgleda elegantno v obeskih, uhanih, prstanih in zapestnicah.

Simbol najdemo v vseh glavnih religijah sveta. Najdemo ga v starodavnem Abydoskem templju v Egiptu, katerega tradicija je po mnenju mnogih izvor monoteističnih religij. V Izraelu ga lahko najdete v starodavnih sinagogah Galileje in v Mesadi.

Že od antičnih časov obstaja simbol Roža življenja, na granitu osiriskega templja v Egiptu, kjer so našli risbe rdečega okerja iz približno 535 pr. n. št. Simbol najdemo tudi na številnih pomembnih lokacijah, tudi v Zlatem templju v Amritsarju, v Louvru, v Prepovedanem mestu v Bejingu, na različnih lokacijah v Španiji in še marsikje.

Čeprav simbol obstaja že tisoče let, je ime Roža življenja dobil šele v devetdesetih letih. To je ustvarilo novo zanimanje za simbol.

Simbol se pogosto uporablja tudi v meditativnih orodjih, kot je mandala, ali na predmetih, kot so joga preproge, oblačila in stenske zavese.

Cvet življenja je kompleksen simbol, za katerega verjamejo, da vsebuje resnico o vesolju, življenju in še več. Čeprav je starodavni simbol, je še danes priljubljen v popularni kulturi, modi, duhovnosti in nekaterih verah.


-36%
6.99 z DDV
-36%
6.99 z DDV
-36%
6.99 z DDV
-36%

Aromaterapija

Organic Goodness Sivka

6.99 z DDV
12.99 z DDV
10.99 z DDV

Energetski izdelki

Obesek Roža življenja bakren

15.99 z DDV

Energetski izdelki

Prstan Roža življenja

15.99 z DDV
-15%

Energetski izdelki

Verižica Roža življenja

11.04 z DDV
-15%
11.04 z DDV
-17%
18.99 z DDV
-20%
24.00 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.