Kamni in kristali

Kamni in kristali so naravne kamnite formacije, cenjene zaradi svoje edinstvene oblike, teksture in svetilnosti. Stare civilizacije so kristale vključevale v vsakdanje življenje in jih vključevale v rituale, zdravila in celo lepotne rutine. Egipčani so na primer mislili, da bo rožni kremen uporabniku pomagal izgledati mlado.

Kako izbrati pravi kristal?

Kristalni zdravilci pogosto pravijo, da kristala ne izberete sami ampak, da kristal izbere vas. Pravzaprav se vaš globok potop v kristalno delo se začne s postopkom izbire. Če nameravate svoj mineral kupiti osebno v trgovini, naj vam intuicija vodi nakup. Zaprite oči in z rokami se sprehodite po hladnih, gladkih oblikah…

Kristali ojačajo in dvignejo energijske vibracije, ne glede na to, ali gre za vas, vaš prostor, dom ali celo vaše hišne ljubljenčke. Lahko nas bolj ozavestijo o lastni energiji in nam nudijo roko pomoči, da ostanemo prisotni in v trenutku. Morda v tej manično digitalni dobi, dobijo več priložnosti da nam pomagajo, nas podpirajo, kadar smo blokirani, kadar nam primanjkuje energije, se počutimo upočasnjeni ali potrebujemo umiritev.

Obstajajo dokazi, da se kristali že približno 6000 let uporabljajo pri zdravljenju, že od Sumercev in starih Egipčanov. Dandanes se uporaba kristalnega zdravljenja bolj nanaša na budistično in hindujsko razumevanje naših “čaker” (energetskih središč v našem telesu). Učinek vsakega kristala se spreminja ne samo s svojo vrsto, temveč tudi z obliko in načinom aktiviranja in čiščenja.

Vsak kristal ima tako kot vsak človek drugačno energijsko frekvenco. Odvisno od nekaj različnih dejavnikov, kot so velikost, sestava in najbolj koristna barva.


Novo
Novo

Dobro počutje in nega

Yoni jajčka – Kamena strela

54.99 z DDV
Novo
-20%
19.99 z DDV

Kamni in kristali

KARNEOL, neobdelan kristal

2.99 z DDV

Kamni in kristali

Makrame verižica Lepidolit

19.99 z DDV
19.99 z DDV
19.99 z DDV

Kamni in kristali

Makrame verižica Roževec

19.99 z DDV

Kamni in kristali

925 prstan smaragd

20.99 z DDV
4.99 z DDV

Kamni in kristali

SELENIT neobdelan kristal

1.99 z DDV
1.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.