AMAZONIT

Blažitelj in kristal ravnovesja

Amazonit je močna zaščita pred negativnimi energijami in elektromagnetnim sevanjem. Uravnoteži razmišljanje in intuitivno modrost. Amazonit obstaja že od nekdaj in legenda pravi, da je bil to kamen, s katerim so bili obrobljeni ščiti mitskih amazonskih princes bojevnic. Milost in slava amazonita se raztezata skozi stoletja, bil je tudi dragi kamen, ki je krasil templje in grobnice Tutankamona in bil uporabljen za izdelavo tablic, ki so tvorile izmuzljivo Knjigo mrtvih. Toda tudi veličastne zgodovinske povezave ob strani, močne zdravilne lastnosti in globoke povezave s srčno čakro in grleno čakro označujejo kamen Amazonit kot nekaj posebnega. Če sanjate o tem, da bi živeli globlje, stali močni in ponosni v svoji pristni luči ter izkazovali univerzalno ljubezen, bi bila izbira uporabe Amazonita lahko ena najboljših odločitev, ki jih sprejmete.

Amazonit je kristal, ki pomirja um in dušo. Njegova, kot reka močna, energija je cenjena že stoletja. Dal vam bo moč, da se boste končno začeli svobodno izražati in se sprejemati takšni kot ste. Pomagal vam bo odpraviti vaša notranja neskladja in zmedenost. Amazonit pa naj bi bil še posebno primeren za umetnike ali za tiste, ki si želite več svobode in vznemirljivih trenutkov. V vas bo prebudil ustvarjalnost in osvobodil vašo pravo voljo.

Amazonit:

    • ugodno vpliva na grleno čakro,
    • krepi govorne sposobnosti,
    • krepi samopodobo,
    • odpravlja negotovost,
    • ugodno vpliva na srčno čakro.

Amazonit vpliva na srčno in grleno čakro

Zdravilne lastnosti amazonitovih kristalov so poleg energije in povezav s srčno čakro povezane tudi z grleno čakro, središčem komunikacije in izražanja. Z uravnoteženjem in čiščenjem tega energijskega centra se lahko Amazonit uporablja tudi kot močan kamen grlene čakre za podporo komunikacije. Kristal Amazonita, znan kot kamen “upanja”, je odlično orodje za manifestacijo. Ta kamen, ki objema tekočo energijo vode, vas vodi k premagovanju ovir in izzivov, ki se pojavljajo na vaši življenjski poti. Deluje tako, da odstrani strahove, dvome in skrbi ter nadomesti nižjo vibracijsko energijo s pozitivnostjo, optimizmom in upanjem


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.