AVENTURIN

Kamen priložnosti

Ta kamen spodbuja, da gremo ven iz območja udobja in izkoristimo nove priložnosti. Dovolite, da vas ta kamen popelje v pustolovščino in vam pomaga, da rastete kot posameznik. Aventurin je tu, da ohranja mirno vaše čustveno telo, ko preizkuša stvari, ki so sprva morda neprijetne. Ugodno vpliva na korensko in sakralno čakro ter solarni pleksus.

Aventurinove lastnosti harmonije med umom, telesom in duhom vzbujajo občutek popolnosti v duhovnem prostoru, ki se pogosto prelevi v novo zaupanje. Njegovo povečanje zaupanja in sočutja uporabite za pristop k težkim odločitvam ali srčnim igram. Aventurin odpira srčno čakro tako, da vam pomaga prepoznati kaj vas resnično navdušuje. Aventurin ne privlači le sreče ampak tudi uskladi razmere tako, da je priložnost neizogibna. Znebi se starih vzorcev, navad in razočaranj, tako da pusti novim priložnostim prosto pot in tako pride do nove rasti.

Prinaša optimizem in veselje do življenja, ki omogoča samozavestno napredovanje in sprejetje sprememb. Povečuje ustvarjalnost in motivacijo ter spodbuja vztrajnost pri manevriranju v življenjskih ovirah. Prav tako krepi odločnost in krepi vodstvene lastnosti, vbrizgava smisel za humor in odprtost do idej drugih.


Aventurin

Prstan Aventurin

19.99 z DDV
-9%
9.99 z DDV
-9%
Ni na zalogi
9.99 z DDV
Ni na zalogi
Ni na zalogi
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.