HOVLIT

Hovlit ima številne zdravilne lastnosti, ki pomirjajo telo, um in duha. Predvsem pa je neverjetno pomirjujoč kamen, vedno pripravljen upočasniti srčni utrip, ohladiti vročo glavo in vam pokazati pot modrosti. Njegove nežne vibracije povezujejo in vas ozaveščajo, ter vam dajejo jasno vizijo. Če se vam pogosto zdi, da je vaš um napolnjen s stalnim tokom hrupa, potem je Howlite tu, da prinese točko mirne in kontemplativne tišine.

Kar zadeva duhovne in čustvene moči, velja, da krepi zavedanje in potrpežljivost. Je pomirjujoč kamen in lahko svojemuu uporabniku pomaga zmanjšati raven stresa in jeze, ki je usmerjena proti njemu. Absorbira negativno energijo, njegove pomirjujoče lastnosti pa naj bi pomagale tudi pri zmanjševanju nespečnosti.

Hovlit je boratni mineral, ki ga najdemo v sedimentnih kamninah. Prvič ga je leta 1868 v Kanadi odkril kanadski kemik, mineralog in geolog Henry How. Skupina rudarjev ga je opozorila, ko so med rudarjenjem naleteli nanj in ugotovili, da ga je bilo težje izkopati kot mavec.

Z Hovlitom pri roki lahko okrepite okostje, lase in zobe. Ne glede na to, ali srkate zeliščni čaj ali se namakate v razstrupljevalni kopeli, je to kamen, ki kliče k vodnemu elementu.

Nebeški Hovlit si zasluži mesto v vašem življenju, še posebej, če iščete kamen, ki je namenjen notranjemu vidu in mirnemu zavestnemu življenju.

Obstaja veliko načinov, kako lahko uživate v Hovlitu in njegovi nežni naravi. Vendar je odločitev, da ga nosite v obliki nakita, eden najboljših načinov, da kar najbolje izkoristite njegove zdravilne lastnosti. 

Kamen Hovlit je kamen, ki ga najbolj pogosto najdemo v beli barvi, lahko tudi v modri in zeleni. Svetovno znan je po svojem energijskem učinku, saj vsako neaktivno osebo spremeni v aktivno, pomiri njene notranje strahove in dileme ter odlično vpliva na zmanjševanje stresa, ki nas spremlja vsak dan.

Hovlit uravnava psiho in pomirja temperament. Verjame se, da Hovlit zmanjšuje pretirano kritiko, sebičnost, lajša napetost, trpljenje in nesramnost. Pomirja um in povečuje koncentracijo. Spodbuja finost in taktičnost v odnosih z drugimi. Krepi duhovno in materialno ustvarjalnost.

Hovlit pri uporabi kot eliksir odvaja vodo iz telesa, spodbuja presnovo in izloča odpadne snovi iz telesa, uravnava želodčno kislino. Uravnava raven kalcija v telesu in blagodejno vpliva na kosti, zobe, nohte, krče v nogah. Posebej primeren je za opustitev kajenja.


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.