JASPIS

Kamen pravice in ozemljitve

Jaspis (jasper) je povezan s korensko čakro, močno prizemljuje, zato je eno izmed njegovih imen tudi kamen ozemljitve. Poznan je tudi kot kamen pravice, saj jo pomaga najti, uči nas prevzemati odgovornost, hkrati pa nas odvrača od situacij, ki za nas niso dobre. V kaos vsakdanjega življenja vnaša občutek ravnotežja in harmonije.

Na fizični ravni krepi imunski sistem, lajša različne vrste bolečin, zaustavlja krvavitve in pomaga pri povišani telesni temperaturi. Dobro deluje na notranje organe, jetra, ledvice, žolč, želodec in na živce. Če ga položimo pod blazino, bo pomagal, da se bomo zjutraj spomnili svojih sanj.

Jaspis prinaša v telo vedrino, pomaga očistiti čustva, podpreti voljo in doseči zastavljene cilje. Očisti energijske kanale in akupunkturne točke meridianov, kar pripomore k lažjemu razvoju in uspešnemu zdravljenju. Nas motivira, da iz apatije preidemo v akcijo Učinkovito pomaga zdraviti preobremenjeno dušo od starih ran, ščiti, neguje in prinaša stabilnost.

Človeku pomaga pokazati modrost, moč in pogum in če iščete te lastnosti, potem je to pravi kamen za vas.

V starih časih so šamani, kralji, duhovniki in zdravilci nosili Jaspis kot bistvo življenja in kot močan zaščitni kamen. Jaspis preprečuje blokade in zato je zelo priljubljen me umetniki, zlasti igralci, saj spodbuja ustvarjalnost.

Jaspisova frekvenca je počasna in konstantna, usklajena z elektromagnetnimi energijami planeta.


-10%
Ni na zalogi
15.99 z DDV
Ni na zalogi
21.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.