KAMENA STRELA

Kristal vseh kristalov, kamen popolnega razsvetlenja

Kamena strela ali čisti kvarc je že iz zgodovine poznan kot vir svetlobe za človeštvo. Starodavni ljudje so verjeli, da so ti kamni živi in da zajamejo sapo (vdihnejo) enkrat na sto let. Nekateri so verjeli, da so utelešenje božanskega.

Nošenje ali meditacija s kristalom Kamena strela odpira um in srce višjim vodstvom, kar omogoča, da se Kraljestvo duha prenese in prevede v svet fizičnih oblik. Čisti kvarc deluje na posameznikove potrebe in tako povečuje energijo ali namen kar pa še naprej oddaja energijo v svet in v eterična področja. Tako pospešuje izpolnitev želja, okrepi zdravljenje in duhovno rast ali preprosto dovoli, da v sebi zadrži energijo dovolj dolgo, da se izpolni cilj oz. pride do njega.

Kamene strele so svetlobna okna, ki prikazujejo nešteto dimenzij življenja, ustvarjenih iz kozmičnega prahu v neskončnem vesolju. Z zamrznjeno (strjeno) svetlobo v kristalu je pomagal nadzirati in usmerjati evolucijski proces.

Na fizični ravni spodbuja imunski in krvni sistem, povečuje pretok energije in pripelje telo do ravnovesja.

Kamena strela deluje kot globinsko čistilo za dušo – čisti in izboljšuje notranjo strukturo telesa in okoliška subtilna telesa tako, da se fizična dimenzija poveže z umom. Osredotoča se na notranjo negativnost in spodbudi pozitivne misli in občutke. Z boljšim dojemanjem sveta povečuje zavedanje in jasnost v razmišljanju ter zagotavlja večjo energijo, vztrajnost in potrpežljivost. Posameznika, ki ga nosi, uči živeti, se smejati in ljubiti z vsem človeškim.

Kamena strela prinaša jasnost uma, kar vam pomaga da se osredotočite in postanete jasni pri svojih sanjah in željah. Pomaga pri duhovnem razvoju in pri odstranjevanju vseh energetskih blokad, ki se pojavljajo v telesu. Kamena strela se poveže z vsako čakro v telesu. Počistil bo vaše čakrično polje tako, da bodo vaš um, jedro in baza delovali v harmoniji z največjim potencialom.

Dobro počutje in nega

Yoni jajčka – Kamena strela

54.99 z DDV

Kamena strela

Prstan Kamena strela

17.99 z DDV

Kamena strela

Prstan Kamena strela

19.99 z DDV

Energetski izdelki

Obelisk kamena strela

15.99 z DDV
14.99 z DDV
Ni na zalogi
2.99 z DDV
Ni na zalogi
5.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.