Labradorit

Labradorit je v vseh pogledih je kamen čarovnije, kristal šamanov, vedeževalcev, zdravilcev in vseh, ki potujejo in sprejemajo vesolje, iščejo znanje in vodstvo. Za samoodkrivanje je odličen za prebujanje lastnega zavedanja notranjega duha, intuicije in psihičnih sposobnosti. Najdemo ga v magmatskih kamninah na več lokacijah po svetu, vendar so ga odkrili v vzhodni Kanadi na otoku Paul, blizu naselja Nain na Novi Fundlandiji in v Labradorju.

Je tudi najmočnejši zaščitnik mineralnega kraljestva, ki ustvarja zaščitno silo v celotni avri in krepi naravne energije od znotraj. Ščiti pred negativnostmi in nesrečami tega sveta ter zagotavlja varno raziskovanje nadomestnih ravni zavesti in lajšanje vizionarskih izkušenj iz preteklosti ali prihodnosti.

Labradorit blaži negativno plat naše osebnosti, lastnosti in dejanja, ki oropajo našo energijo in lahko povzročijo depresijo ali sram. Pomaga pri zmanjševanju protisocialnega, nepremišljenega ali impulzivnega vedenja pri otrocih, najstnikih in odraslih, ki jih drugi zlahka vodijo v težave.

Labradorit je koristen za pljuča in lahko pomaga pri težavah z dihali, bronhitisu in prehladu. Pomaga pri prebavi, regulaciji krvnega tlaka, revmi in presnovi. Zdravi motnje oči in možganov, spodbuja mentalno ostrino ter blaži tesnobo in stres. Uravnava presnovo, uravnava hormone in blaži menstrualno napetost. Je čudovito orodje za vrnitev veselja in spontanosti nazaj v svoje življenje.

Labradorit izžareva prevladujočo energijo modrega kristala, ki stimulira grleno čakro. Če je blokirana ali je v neravnovesju, lahko vpliva na zdravje drugih čaker. Ko je grlena čakra v ravnovesju in odprta, omogoča izražanje tega, kar mislimo in čutimo. S svojimi mavričnimi barvnimi utripi lahko zelo koristen pri združevanju vseh čaker.

Meditacija z labradoritom omogoča človeku, da prepozna človeštvo kot “svetlobno bitje”, presega omejitve preteklosti in misli prihodnosti ter sprejema neskončne možnosti trenutka.


Kamni in kristali

925 Prstan labradorit

22.99 z DDV

Kamni in kristali

Zapestnica labradorit

14.99 z DDV

Kamni in kristali

Obesek srce labradorit

10.99 z DDV

Kamni in kristali

925 Uhani labradorit

24.99 z DDV

Kamni in kristali

925 Prstan labradorit

29.99 z DDV
Ni na zalogi
Ni na zalogi
Ni na zalogi

Kamni in kristali

Zapestnica labradorit

9.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.