Lava kamni

Lava kamni nastanejo, ko se plini v lavi ohladijo in strdijo ter tvorijo kamnine, je naravno povezan z ognjem in zemeljskimi elementi. Šteje se, da ima močno povezavo z zemljo in predstavlja stabilnost in ozemljitev. Ko gre za različne vrste kamnin na Zemlji, je kamen lave eden najpogostejših med vsemi.

Kamen iz lave v resnici nima “videza” nečesa, kar je zdravilno, a že stoletja je bil uporabljen ravno za to. Ko razmišljamo o kamnih iz lave, je pomembno vedeti, da ima njihov izvor ključno vlogo pri njegovih energijskih lastnostih. Ker je lava znana po svojih lastnostih ozemljitve, je čudovita za pomiritev čustev. Ker prihaja iz surove energije, velja za kamen ponovnega rojstva in prelivanja nepotrebnih plasti čustvene navezanosti.

Fantastični so za stabilizacijo in ozemljitev koreninske čakre. To je zaradi močne povezave z zemljo in njenega ustvarjanja v središču Zemlje. V ljudskih izročilih so ga dajali tudi vojakom, da bi jim pomagali ostati mirni med bitko.

Običajno je kamen lave (tako kot večino zdravilnih dragih kamnov) priporočljivo nositi v tesnem stiku s kožo, če ne neposredno na kožo. To je zato, ker ovira za absorpcijo ni nič blokirana.  Kamen lave pa lahko uporabimo tudi v sobah, da pomagamo pri čustvenem čiščenju ali da stvari ohranjamo energetsko uravnotežene.

Zapestnica ali ogrlica Lava Stone je pogosto okrašena z drugimi kamni in kristali, ki prispevajo k skupnim ozemljitvenim in zdravilnim lastnostim. Poleg tega je Lava Stone čudovit difuzor eteričnega olja za aromaterapijo. Preprosto dodajte nekaj kapljic svojega najljubšega eteričnega olja in uživajte v dodatnih terapevtskih koristih, ki jih prinaša.


13.99 z DDV
13.99 z DDV

Kamni in kristali

Lava zapestnica M

18.99 z DDV
16.99 z DDV
18.99 z DDV

Kamni in kristali

Zapestnica lava in rudraksha

17.99 z DDV

Kamni in kristali

Zapestnica lava in roževec

13.99 z DDV

Kamni in kristali

Lava zapestnica velika

12.99 z DDV

Kamni in kristali

Lava zapestnica mala

10.99 z DDV

Kamni in kristali

925 uhani lava bunkice

13.99 z DDV

Kamni in kristali

Obesek lava srce

14.99 z DDV
-20%
19.99 z DDV
Ni na zalogi

Kamni in kristali

Zapestnica Lava in Hamsa

15.99 z DDV
Ni na zalogi
18.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.