LEPIDOLIT

Lepidolit se pogosto uporablja v metafizične namene, kot sta zdravljenje ali meditacija, saj ima energijo, ki pomirja in stabilizira čustva, hkrati pa sprošča stres med meditacijo. Lepidolit lahko pomaga pri nespečnosti in je dober kamen za shranjevanje v spalnici. Ima zelo visoko vibracijo, zaradi česar je popoln kristal za tiste, ki delajo na svoji duhovni rasti. Ima tudi sposobnost povezovanja z višjim jazom in božanskim.

Če iščete kamen, ki lahko pomaga pri stresu, anksioznosti, nespečnosti in odvisnostih, potem je lepidolit morda prava izbira za vas!

Kristal Lepidolit je pogosto povezan z ljubeznijo, sočutjem, empatijo in prijaznostjo. Prav tako naj bi bil kamen preobrazbe in lahko pomaga olajšati spremembe v težkih situacijah. Lepidolit velja za kamen, ki pomirja in uravnoveša ter je lahko koristen za ljudi, ki se počutijo preobremenjeni ali pod stresom. Rečeno je, da pomaga odstraniti čustveno prtljago in spodbuja pozitivno razmišljanje.

Je odličen kristal za meditacijo. Ko meditirate z Lepidolitom, vam lahko pomaga sprostiti vse negativne misli ali čustva, ki vam preprečujejo, da bi bili srečni in dosegli svoje cilje. Prav tako pomaga spodbujati pozitivne misli in vibracije, ki lahko spodbudijo duhovno rast. Poleg tega lahko kristal Lepidolita absorbira negativno energijo in očisti elektromagnetno onesnaženje iz vaše okolice. To vam lahko zagotovi občutek umirjenosti in miru.


Kamni in kristali

Makrame verižica Lepidolit

19.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.