MALAHIT

Kamen ravnotežja, obilja, manifestacije in namere

Malahit je kamen ravnotežja, obilja, manifestacije in namere. Absorbira energijo in črpa čustva na površje. Očisti in aktivira vse čakre, še posebej pa pomaga pri stimulaciji srčnih in grlenih čaker. Izredno močan metafizični kamen, pogosto ga imenujejo “kamen preobrazbe” in se uporablja za globinsko čiščenje energije, ki uporabniku prinese zdravljenje in pozitivno preobrazbo.

Če imate radi zeleno barvo, potem je to kamen, o katerem želite izvedeti več. Ima lepo, bogato barvo in se zlahka opazi zahvaljujoč takoj prepoznavnim vrtincem svetlejše zelene barve, ki jih najdemo v kamnih. 

Malahit ojača energije vseh vrst, tako pozitivne kot negativne. Je eden najpomembnejših zdravilnih kamnov, ki uporabniku pomaga prepoznati, izvleči in izprazniti negativno energijo, vključno s starimi čustvenimi vzorci, preteklimi travmami in zatrtimi občutki. Sposobnost malahita, da črpa negativno energijo, lahko pomaga pri odkrivanju energijskih blokov in vzorcev, ki lahko povzročajo telesno bolezen.


 

Kamni in kristali

Malahit obesek

14.99 z DDV

Kamni in kristali

Obesek slonček Malahit

12.99 z DDV

Kamni in kristali

Uhani bunkice Malahit

9.99 z DDV
-7%

Kamni in kristali

925 prstan malahit

24.99 z DDV

Kamni in kristali

Obesek sova Malahit

12.99 z DDV
Ni na zalogi

Kamni in kristali

Zapestnica Malahit

14.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.