Mesečev kamen

Mesečev kamen izvira iz mnogih oddaljenih koncev sveta, od Šrilanke do muhastih obal Madagaskarja, norveških dežel Aurore in prostrane Avstralije.

Kristal Moonstone napolnjen s svetlobo. Omogoča globlji občutek samega sebe in vam pomaga, da postanete bolj usklajeni s samim seboj. To samozavedanje vam ne samo omogoča, da prepoznate svojo pot, ampak vas tudi vodi, da prepoznate, kdaj zavijete s poti. Kristalne zdravilne lastnosti Moonstone bodo delovale kot vodilna sila, ki vam bo pomagala, da ostanete na pravi poti in se boste jasno in samozavestno pomikali po svoji poti.

Eden najmočnejših načinov za izražanje svojih namenov je uskladitev vašega manifestacijskega procesa z luninim ciklom. Naravni ciklus lune vam ponuja priložnost, da določite nove namene in okrepite obstoječe v različnih obdobjih cikla. Ker pomen kristala Moonstone izkorišča moč lune, zlasti polne lune, je močno orodje za manifestacijo.

Kako uporabiti Mesečev kamen?

Nošenje kristala mesečev kamen v obliki nakita je močan način, da se ves dan povežete s svetlobo kamna in njegovo močno vibracijo. Uhani zapestnice, ogrlice, prstan ali uhani vas lahko opomnijo, da ostanete zvesti sebi in svojemu namenu, ko se v življenju soočate z odločitvami in odločitvami.

Ko nosite kamen v torbici ali žepu, lahko globlje vzpostavite povezavo z njegovo energijo, kadar koli jo potrebujete. Če se počutite izgubljene ali negotove, primite kamen v roko in zaprite oči, da se ponovno povežete s svojim namenom in najdete svojo pot.

Kristali v nakitu, bodisi uhanu, prstanu ali obesku na ogrlici so v današnjem času predmet komunikacije, ker je objekt pred nami, na nek način nas prisili, da se pričnemo zavedati telesa, sebe in prostora, kjer se nahajamo.


20.99 z DDV
20.99 z DDV

Dobro počutje in nega

Kamen za pomiritev Mesečev kamen

5.99 z DDV

Kamni in kristali

925 Prstan Mesečev kamen

29.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.