ONIKS

Zaščitni kamen in kamen bojevnikov

Onyx se uporablja že tisočletja in ima dolgo zgodovino. Starodavna rimska in grška družba je uporabljala Onyx za nakit, amulete.

Črni Oniks – močan in trden sopotnik na vaši duhovni poti. Kot močan bojni kamen, pomaga izkoreniniti negativne miselne vzorce, ki izhajajo iz našega najbolj izčrpavajočega in strupenega čustva – strahu. Je močan kamen korenske čakre in bo vedno kril vaš hrbet – zaščita.

Kristalni kamen Oniks, ki vibrira mirnost nočnega neba, je simboliziral iniciacijo in spremembe v perujski in indijanski tradiciji, ker navdihuje občutke osebne moči, ki izhajajo iz soočanja z našimi strahovi. Dušo bo osvobodil okovov dvoma in tesnobe, tako, da vas bo vodil k bogatejšemu in bolj smiselnemu obstoju.

Zazrite se v globoko črno praznino nočnega časa, obnovitvenega časa, ko je svet tih in miren. Osredotočite na Oniks, ki vas bo osvobodil vsakdanjih strahov. Medtem ko nas Sonce podnevi napaja, nas ponoči obnavlja mesečno nebo. To so trenutki, ko so možne resnične spremembe in duhovna preobrazba, zaradi česar je oniks bistven del vaše zbirke kamnov za duhovno prebujanje.

Spoznajte sebe, vendar pod svojimi pogoji. Zdravilne lastnosti Oniksa osvetlijo vašo notranjo resnico v meditacije, in to je priložnost da se združite z vesoljem.

Dejansko je meditacija s kristalom Onyx odličen način za pregled trenutnega stanja.

Pri zdravilnih lastnostih kristala Onyx gre za črno-belo. Kombinirajte ga z belimi kristali, kot sta Selenit in Prozorni Kremen, da spodbudite celovitost in harmonijo v vašem prostoru. Tako kot moška in ženska energija ter Luna in Sonce sta tudi črna in bela nasprotja v naravi, vendar brez druge ne moreta obstajati. Črni kristali, kot je Onyx, nudijo zaščito in varnost, beli pa zagotavljajo jasnost in nove začetke ter dajejo popolno ravnovesje vašemu srcu in duhu.

Ko se povežete z zdravilnimi lastnostmi kristala Onyx, se spomnite modrih besed Ralpha Walda Emersona – “To, česar se bojite, je jasen pokazatelj kaj je naslednje, kar morate storiti.”


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.