OPALIT

Kamen transformacije

V grški mitologiji Opal predstavlja solze sreče boga Zeusa. Je rojstni kamen tistih, ki so rojeni v mesecu oktobru. V rimskih časih so verjeli, da prinaša srečo. Svetlolase ženske so nekoč nosile ogrlice iz Opala, da bi zaščitile svoje lase pred izgubo barv, nekateri so bili celo prepričani, da tisti ki ga nosi lahko postane neviden.
Njegova vibracija v življenje prinaša barvitost, in aktivira željo po spremembah, materialnih dobrinah in seksualnosti.

Namenjen je uravnavanju notranjih napetosti, s tem pa prispeva k bolj mirnemu življenju. S pomočjo energije Opalita boste lažje prepoznavali, kaj je za vas resnično pomembno in katere so tiste stvari, ki vas le obremenjujejo po nepotrebnem. Svetleči Opalit je čudovit kristal, primeren tako za moške kot za ženske, je čudovit kamen, primeren za vsako priložnost. Njegova nevtralna barva se lepo poda k oblačilom. Če iščete nekaj, kar vam bo pomagalo obenem pa nočete, da bi bilo preveč vpadljivo, je to pravi kos nakita za vas.

Opalit je povezan tudi s čakrami. Predvsem ugodno vpliva na tretje oko in kronsko čakro. Kamen Opalit uporabljajo tudi številni terapevti za delo z energijami. S pomočjo Opalita boste lažje in hitreje ustavili negativne energije in jih pretvorili v dobre.

Svetleči Opalit je čudovit kamen, primeren za vsako priložnost. Njegova nevtralna barva se lepo poda k oblačilom. Če iščete nekaj, kar vam bo pomagalo obenem pa nočete, da bi bilo preveč vpadljivo, je to pravi kos nakita za vas.


Kamni in kristali

Obesek srce Opalit

10.99 z DDV

Kamni in kristali

Uhani bunkice Opalit

9.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.