SELENIT

Kamen sreče in zaščite

Kristali Selenita, poimenovani po grški boginji lune Selenite, so bele barve in imajo številne zdravilne in mistične lastnosti – je kristalizirana oblika sadre, ki se uporablja za srečo in zaščito. Močne vibracije Selenita lahko očistijo, odprejo in aktivirajo krovno in višje čakre in so odlične za vse vrste duhovnega dela. Selenit lahko uporabimo tudi za krepitev spomina.

Selenit je idealen kristal za vse vrste energijskega čiščenja. Ima sposobnost očistiti in zaščititi vaše energijsko telo ter očistiti energijo vaših drugih kristalov in doma. Hitro odblokira vso zastoj ali negativno energijo, da ustvari nemoten pretok pozitivne energije. Kristali Selenita povečajo energijo katerega koli drugega dragega kamna, ki je postavljen nanj, zaradi česar je popoln za ponovno aktiviranje in polnjenje vašega nakita in drugih zdravilnih kristalov. Je zelo občutljiv dragi kamen, ki spodbuja vedrino in duhovno rast.

Selenit je namenjen čiščenju in pozitivni energiji. Mehko bel videz kamna je popoln odsev njegove nežne, a zelo učinkovite energije, ki oddaja belo svetlobo in velike vibracije. Ne glede na to, ali čistite lastno energijsko polje, okolje ali kristale, so zdravilne lastnosti kristala Selenite popolnoma primerne za odstranjevanje neželene energije in njeno nadomestitev s svetlobo in pozitivno energijo.

Spodbuja čistost misli in ponuja vpogled v vaše življenjske odločitve in lekcije. Selenit je kristal nove zemeljske vibracije, nove dobe. Krepi intuicijo in v življenje prinaša ljubezen in srečo. Je kamen, ki pomirja in raztaplja vzorce, plast za plastjo. Je izjemen ojačevalec drugih kristalov.

Kristalni pomen je povezan z višjimi čakrami, in sicer s kronsko čakro, ki je središče višje zavesti. S tem povezovanjem vam Selenit omogoča dvig energije in dvig vibracij, ter vas poravna z višjo frekvenco. Če celotno bitje napolnite s svetlobo, lahko preprečite nižjo vibracijsko energijo, da zaščitite svojega duha. Na ta način lahko Selenit uporabite kot zaščitni kamen pred temnejšo energijo.

Je visoko duhoven kamen in ga pogosto obravnavajo kot takega. Selenitne palice so lahko priljubljene za tiste, ki želijo prevajati energijo, kamni in nakit iz dragih kamnov, ki vsebujejo selenit, pa so narejeni tako, da nam pomagajo odpreti se višjim frekvencam in sporočilom iz vesolja. Na bolj prizemljeni ravni je Selenit lahko tudi neverjeten kamen za premikanje skozi energijske bloke, prinaša mir in čistost v glavo in srce ter na splošno zagotavlja, da ostanete zaščiteni in povezani s svetom okoli sebe. 


 

Kamni in kristali

Obesek kamen Selenit

8.99 z DDV

Kamni in kristali

Obesek Selenit SRCE

15.99 z DDV
-20%
24.00 z DDV

Amuleti in talismani

Orgonski obesek Selenit

17.99 z DDV
Ni na zalogi

Kamni in kristali

SELENIT, neobdelan kristal

1.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.