SODALIT

Kamen intuicije, pristnosti in resnice

Intuicija je kot vaš notranji angel varuh, ki vas ščiti pred temo in vas vedno vodi do svetlobe in ljubezni. Oči in ušesa duše, ki ti “krijejo hrbet” že od prvega dne. Glasbeniki, pisatelji in umetniki so že v starih časih uporabljali Sodalit, da bi jih navdihnil za novo delo. Sodalit nam pomaga pristopiti k svojemu najbolj avtentičnemu jazu in vas spodbuja, da razvijete nov, neokrnjen material.

Kristal Sodalit je drzen in razburljiv katalizator, s katerim lahko ponovno vzpostavite stik s svojim šestim čutom. Le ta je bistven del našega preživetja kot vrste. V današnjem svetu zaupanje v svoj instinkt, nagone pomaga odpreti vrata univerzalnim resnicam, Sodalit pa vam daje moč in energijski zagon, ki ju potrebujete za teleportiranje v višjo zavest. Prinesite bogato, kraljevsko modro barvo kristala Sodalita v svoje zdravilno svetišče in se po kristalnem čiščenju, ki prebudi dušo, pripravite na najvišje vibracije.

Sodalit napolni vaš um, telo in duha z energijami zaupanja, harmonije in sprejemanja, da bi lažje komunicirali.

Sodalit je slana kombinacija mangana in kalcija, čarobna sinergija mineralov, ki ustvarja pomirjujoč učinek na prenapete ali prepočasne nadledvične žleze. Na duhovni ravni pa nam sodalit daje občutek umirjenosti skozi nevihte v življenju. Prav deževne nevihte so vzrok za obilico sonca in cvetenje rož. Sodalit spodbuja tudi hipofizo, kar odpira vaše duhovno zaznavanje. Ta zemeljski kamen, z odpiranjem portala umskega duha, sprošča napetost in strahove ter negativne občutke, ki jih Sodalit pomaga spremeniti v občutke harmonije in ravnovesja – vrata do razsvetljenja.

Pomaga nam spoznati sebe na globlji ravni in obnovi občutek zaupanja in samozavesti – spoznajte samega sebe in se okrepite. Sprejmite se in bodite nepremagljivi. To je čarovnija Sodalita. Daje vam super moči, ki vas v našem nepopolnem svetu ščitijo pred negativnimi silami. Ta dar, da veste kdo ste, je temelj vse modrosti, zato se povežite s kristalnim kamnom Sodalitom in prestopite iz navadnega v njegove izjemne zdravilne lastnosti.

Če pogledamo v zgodovino so starodavne civilizacije povezovali Sodalit z eterično energijo, ki spodbuja najvišjo obliko samo izražanja. Umetniki so bili znani, da so nosili Sodalit za nov navdih. Pomen kristalnega kamna Sodalita se dolgo povezuje z barvo nebes. V času renesanse je ta poseben odtenek modre barve veljal za sveto barvo (sacre bleu) in se je pogosto uporabljal za barvanje halje Sv. Marije in nadangela Mihaela.


 

Kamni in kristali

925 Zap. Sodalit in Om

24.99 z DDV
-12%
14.99 z DDV

Kamni in kristali

Obesek kamen Sodalit

9.99 z DDV
7.99 z DDV

Kamni in kristali

Obesek Sodalit srce

10.99 z DDV

Kamni in kristali

Zapestnica s kamnom Sodalit

15.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.