Magnetni nakit

Magnetni nakit obstaja že zelo dolgo in uporaba magnetne terapije je zanimala splošno populacijo in znanstveno skupnost že vsaj v času starih Grkov. Kleopatra naj bi verjela in uporabila magnetno terapijo tako, da je spala z magnetom na čelu, da je ohranila mladosten videz. Aristotel, grški filozof, je magnete označil za zdravilno terapijo.

Magnetne zapestnice so postale priljubljene potem, ko so profesionalni športniki delili navdušujoče kritike o tem, kako so si magneti pozdravili bolečine in poškodbe.

Magnetni nakit lahko nosite redno in ljudje se strinjajo, da si lahko z uporabo magnetov olajšamo najrazličnejše bolezni. Mnogi ljudje uporabljajo magnetni nakit iz različnih razlogov.  Delujejo na akupunkturne točke in te akupunkturne točke naravno ponastavijo nazaj tja, kamor spadajo. Ta postopek je podoben priklopu mobilnega telefona in polnjenju baterije. Magneti polnijo baterijo vašega telesa!

Nakit iz magnetnega hematita je odličen način za magnetno terapijo. Magnetne zapestnice lahko z akupunkturnimi točkami in terapijo pomagajo pri lajšanju bolečin v sklepih, artritisa, nespečnosti, glavobolov, migrene in mnogih drugih bolezni. Magnetni hematit ima regeneracijske lastnosti in dobro deluje pri ljudeh, ki so občutljivi na kovine. Magnetni hematit lahko pomaga doseči splošno zdravje in dobro počutje ter razširjeno stopnjo vitalnosti.

Običajno ni nobenih težav, povezanih z nošenjem statičnih magnetov z nizko intenzivnostjo. Vendar pa lahko v nekaterih primerih terapija z magnetnim poljem povzroči nekaj težav. Uporaba se ne priporoča v primeru srčnega spodbujevalnika, v primeru da imate insulinsko črpalko in nosečnicam. Nekateri ljudje se lahko srečajo s blagimi stranskimi učinki, kot so slabost ali omotica.
Vendar se ti neželeni učinki redko pojavijo in so, če se pojavijo, blagi.


-20%
-15%
10.99 z DDV
-17%
18.99 z DDV

Kamni in kristali

Zapestnica s kamnom Sodalit

15.99 z DDV
Ni na zalogi
15.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.