Lapis Lazuli

Lapis lazuli je bil v starih časih zelo cenjen zaradi svoje čudovite barve. Veliko so ga uporabljali v skarabejih, obeskih in drugem nakitu, mleli pa so ga v prahu za barvila, senčila za oči in zdravilne eliksirje.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina.

Preberite več

Je tudi kamen prijateljstva in prinaša harmonijo v odnosih. Lapisova mreža prinaša mirno in ljubečo komunikacijo za dom s temperamentnimi najstniki ali otroki z Aspergerjevim sindromom, avtizmom ali motnjo pomanjkanja pozornosti.

Je kristal resnice v vseh pogledih. Razkriva notranjo resnico in spodbuja samozavedanje in sprejemanje tega znanja. Zagotavlja olajšanje stvari, ki so bile morda potlačene, in jim omogoča, da se pojavijo na površini, kar pomaga zmanjšati nelagodje ali potlačeno jezo in omogoča samoizražanje brez zadrževanja ali ogrožanja.

Lapis Lazuli aktivira psihične centre v Tretjem očesu in uravnava energije Grlene čakre. Čakra imenovana tudi Tretje oko, je središče našega dojemanja in ukaza. Usmerja naš pogled in vsakodnevno zavedanje sveta. Naša zavest se nahaja tukaj in s to čakro se povezujemo sami s seboj.

Lapis je eden najstarejših duhovnih kamnov, ki jih človek pozna in ga zdravilci in duhovniki uporabljajo za moč, modrost in za spodbujanje psihičnih sposobnosti in notranjega vida. Predstavlja univerzalno resnico.

Resnica je včasih težka, vendar je pomembno, da ta kamen obrnemo in vidimo, kaj je spodaj. Da, morda boste našli omejitve, vendar boste našli tudi neverjetno možnost za rast in slavo. Kristal Lapis Lazuli nas opominja, naj se ne bojimo.

-15%

Kamni in kristali

925 Prstan lapis lazuli

25.49 z DDV
-15%
11.04 z DDV
-15%

Kamni in kristali

Obesek lapis lazuli srce

9.34 z DDV
-15%

Kamni in kristali

Obesek Om in lapis lazuli

11.04 z DDV
-15%
13.59 z DDV
-15%
13.59 z DDV
-15%
Ni na zalogi
16.99 z DDV
-15%
Ni na zalogi
13.59 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.