Rdeči jaspis

Rdeči jaspis ima temno rdečo barvo, ki sega od živo rdeče do rjavo rdeče. Pomen Rdečega jaspisa je utemeljenost, strast in zaščita. To je kamen, ki prinaša ravnovesje, vzdržljivost, pogum in notranjo moč bojevnika.  Ko vaše telo in um potrebujeta energijo, se obrnite na zdravilne lastnosti rdečega jaspisa, da vas vrnejo na pravo pot. Ponaša se z globokimi resonančnimi vibracijami z zemljo, zato je tako trdna ozemljitvena sila.

Preberite več

Je starodaven kamen z dolgo zgodovino zdravljenja. Stoletja ga slavijo kot talisman za čarovnike, učenjake in pisarje. Bil pa je tudi priljubljeni kamen bojevnikov. Rdeči jaspis je zelo zaščitni kamen, znan po zaščiti pred vsemi vrstami groženj. Zato je bil tako priljubljen kristal za bojevnike ali tiste na bojiščih. Ne samo, da preprečuje nevarnosti, da ne omenjamo elektromagnetnega smoga in onesnaževanja, ampak je znan tudi po tem, da krvni obtok ohranja močan in telo v stalnem stanju razstrupljanja.

Ne glede na to, ali ste pri spolnih odnosih sramežljivi ali celo preveč agresivni – ga lahko na splošno uporabite za zdravljenje spolnih težav pri parih in posameznikih. Izboljša moč tantre, spodbuja spolno zanimanje in združljivost s partnerjem ter spodbuja individualno stimulacijo, ki vodi do ustvarjalnega poguma, ognjene strasti in zdravega odnosa do seksa.

Nošenje rdečega jaspisa je eden najboljših načinov, kako v svoje življenje vnesti dosledno zdravljenje, moč in strast. Če izberete amulet, talisman ali kos nakita, ki vsebuje rdeči jaspis, ste lahko prepričani, da bo vedno kril hrbet, dokler ga nosite. Ko nosite zapestnico Red Jasper, si nadenete zaščitno ogrinjalo in ohranjate njene bogate vibracije.


Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.