Roževec

Roževec kamen srca in kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Govori neposredno s srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere in kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri.

Rožnati kremen, imenovan Srčni kamen, so uporabljali kot ljubezenski znak že leta 600 pr. in je še vedno pomemben talisman odnosov. Je zelo učinkovit pri privabljanju nove ljubezni, romantike in intimnosti ali pri razvoju tesnejših vezi z družino ali prijatelji. Kot kamen ljubezni, nežnosti in čutnosti je Rose Quartz močan afrodiziak, ki spodbuja čutno domišljijo.

Roževec je čudovit kristal spanja za odrasle in otroke, ki ponuja čudovite sanje in preprečuje nočne more. Otrokom pomaga tudi, da se ne bojijo teme. Krepi empatijo, občutljivost in pomaga pri sprejemanju potrebnih sprememb. Je tudi odličen kamen za tolažbo žalosti.

Preberite več

Rose Quartz spodbuja pravilno delovanje srca in krvnega obtoka. Pomaga pri lajšanju napetosti in stresa in lahko stabilizira nepravilen srčni ritem. Še posebej podpira ženski reproduktivni sistem, genitalije in povečuje plodnost. Pomaga pri lajšanju spolnih težav in poporodne depresije.

Pink Rose Quartz je najpomembnejši kristal srca in Srčne čakre, ki uči resnično bistvo ljubezni ter čisti in odpira srce na vseh ravneh. Prav tako uravnoteži energijo jin-jang in lahko privede vse druge čakre v harmonijo in enotnost s srcem.

Rose Quartz je pogost kamen za meditacijo, ki ga uporabljajo ženske. Pomaga pri prizadevanjih za razumevanje in spodbujanje ljubečih odnosov ter za vnašanje nežne energije v vsak dan.

Ne glede na to, ali iščete novo zvezo, poglabljate romantično partnerstvo, se učite ljubiti sebe ali preprosto želite v svoje življenje vnesti več ljubezni, je Roževec najboljši kamen za vas.

-15%
21.24 z DDV
-15%

Kamni in kristali

Kristalni angel aventurin

13.59 z DDV
-15%

Kamni in kristali

Kristalni angel roževec

13.59 z DDV
-15%
11.04 z DDV
-15%
8.49 z DDV
-15%
13.59 z DDV
-15%
-15%
-15%
Ni na zalogi

Kamni in kristali

925 Prstan roževec

24.64 z DDV
-15%
Ni na zalogi

Amuleti in talismani

FENG SHUI DREVO – ROŽEVEC

16.14 z DDV
-15%
Ni na zalogi

Energetski izdelki

Kamen roževec srce

8.49 z DDV
-15%
Ni na zalogi
11.04 z DDV
-15%
Ni na zalogi

Kamni in kristali

Obesek srce roževec

12.74 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.