Za dom

Je čas, da v svoj dom vdihnete novo življenje? Domači dekorji, kot so sveče in okrasne figurice, lahko z minimalnim naporom močno vplivajo na spremembo v vašem domu. Odkrijte luksuzne okrasne dodatke, od lantern, dišav do Feng Shui dekorja za dom. Načela Feng Shui navajajo, da vas posnemanje zunanjega v vašem domu spravi v trajno dobro voljo, optimizira vaše zdravje in na splošno izboljša vaše življenje. Naša široka paleta izdelkov ponuja popolno priložnost, da povzdignete svoj dekor in v svoj dom vnesete nekaj svoje osebnosti.

Ne glede na to, kaj za vas pomeni ‘dom’, zagotovo obstaja nekaj nostalgičnega v kraju, ki ga imenujemo dom. To je kraj, kjer jemo, kraj s prijatelji in družino, kjer uživamo v domačem blagu in dekorju, in kraj, ki si ga izdelamo sami.

Preberite več

Preselitev v nov dom je lahko ena največjih življenjskih radosti, lahko pa je tudi čas negotovosti, zlasti pri okraševanju. Kako narediti svoj prostor najboljši, hkrati pa mora odražati vaš osebni slog? Naredite to dobro in na koncu boste dobili udoben, srečen dom.

Naši domovi so podaljšek tega, kdo smo: to, kar počnemo med stenami našega bivališča, oblikuje naše razpoloženje, vpliva na našo produktivnost in vpliva na naš pogled na življenje. Znanstvene študije so pokazale, da lahko vplivamo na svojo srečo s prilagajanjem drobnih navad in rutin, ki predstavljajo naše vsakdanje življenje – pravzaprav nadzorujemo svoj pogled na življenje.

Sobe so lahko tradicionalne ali moderne, formalne ali sproščene ter vizualno tople ali hladne.Po svojih najboljših močeh morate poskusiti ugotoviti, kako bi radi živeli v določenem prostoru.

Gorilniki in lanterne

Aura čistilni set

19.99 z DDV
6.99 z DDV
Novo

Gorilniki in lanterne

Dišeči briketi Mystery

Amuleti in talismani

Feng Shui – žaba in buda

18.99 z DDV

Feng Shui za dom

Feng Shui drevo – ametist

12.99 z DDV
15.99 z DDV

Energetski izdelki za dom

Feng Shui drevo – za čakre

13.99 z DDV
-15%
16.99 z DDV
-15%
16.99 z DDV

Gorilniki in lanterne

Gorilnik buda bakren

9.99 z DDV

Gorilniki in lanterne

Gorilnik buda bel

9.99 z DDV

Aromaterapija

GORILNIK ŠKOLJKA

11.99 z DDV

Aromaterapija

GORILNIK SOLZA

13.99 z DDV
-15%
9.34 z DDV
-15%

Energetski izdelki

Kamen roževec srce

8.49 z DDV
9.99 z DDV
17.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.