Energetski izdelki za dom

Energetski izdelki za dom – naši domovi bi morali biti kraji, ki jih imamo radi, kjer se radi zbujamo in vračamo domov. Če želite v svoj življenjski prostor vdihniti več življenja z ustvarjanjem srečnega, zdravega in prijetnega okolja, potem ni boljšega mesta za začetek kot z načeli feng shuija.

Vaš dom naj bo kraj sprostitve, miru in pozitivnosti. Toda v življenju se zgodi in včasih je težko vzdrževati stvari v redu. Na srečo kitajska filozofija feng shui ponuja ogromno koristnih nasvetov za ohranjanje pozitivnega in uravnoteženega življenjskega okolja.

Če se v svojem domu ne počutite najbolje, je morda krivo to, da imate v stanovanju predmete, ki zavirajo svež dotok pozitivne energije.

Preverite bogato ponudbo izdelkov v kategoriji Energetski izdelki za dom, s katerimi boste v svoj dom vnesli mir in harmonijo.

Obstajata dve poti do doma s pozitivno energijo. Dom je mogoče že od samega začetka zasnovati in zgraditi kot dom s pozitivno energijo ali pa obstoječi dom z nič energijo spremeniti v dom s pozitivno energijo.

Feng Shui za dom, ime izhaja iz kitajskih besed “feng” in “shui”, ki v prevodu pomenita “veter” oziroma “voda”. Ta koncept izhaja iz starodavne pesmi, ki govori o tem, da je človeško življenje povezano in teče z okoljem okoli sebe.

V azijski kulturi se ta filozofija imenuje tao, kar v prevodu pomeni “pot.” Taoizem je pot narave in vsa osnovna načela feng shuija odražajo naravo. Oglejte si bistvena načela feng shuija: zapovedujoča položaj, bagua in pet elementov.

Pet elementov – zemlja, kovina, voda, les in ogenj – izvira iz taoistične tradicije. Elementi so med seboj povezanih v pet faz v življenju, ki skupaj ustvarjajo celovit sistem. Običajno praksa feng shui deluje na uravnoteženje teh petih vidikov v vašem domu in na vsakem od vaših življenjskih področij.

Če želite vključiti elemente v svoje življenje in svoj dom, morate določiti, kam želite usmeriti svojo energijo. Podobno kot bagua tudi vi izberete eno do treh področij svojega življenja, ki jih želite izboljšati. Nato svojo energijo in energijo svojega doma okrepite z dodajanjem predlaganih barv ali oblik v tej sobi, npr. feng shui drevo, feng shui obesek,…


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.