Feng Shui za dom

Feng Shui za dom, ime izhaja iz kitajskih besed “feng” in “shui”, ki v prevodu pomenita “veter” oziroma “voda”. Ta koncept izhaja iz starodavne pesmi, ki govori o tem, da je človeško življenje povezano in teče z okoljem okoli sebe.

Feng shui je zapleten sistem starodavnih praks, katerega namen je izboljšati vaše počutje v prostoru (naj bo to dom, pisarna ali vrt) s spodbujanjem dobrega pretoka energije v tem prostoru.

Če želite vključiti elemente v svoje življenje in svoj dom, morate določiti, kam želite usmeriti svojo energijo. Podobno kot bagua tudi vi izberete eno do treh področij svojega življenja, ki jih želite izboljšati. Nato svojo energijo in energijo svojega doma okrepite z dodajanjem predlaganih barv ali oblik v tej sobi, npr. feng shui drevo, feng shui obesek,…

V azijski kulturi se ta filozofija imenuje tao, kar v prevodu pomeni “pot.” Taoizem je pot narave in vsa osnovna načela feng shuija odražajo naravo. Oglejte si bistvena načela feng shuija: zapovedujoča položaj, bagua in pet elementov.

Pet elementov – zemlja, kovina, voda, les in ogenj – izvira iz taoistične tradicije. Elementi so med seboj povezanih v pet faz v življenju, ki skupaj ustvarjajo celovit sistem. Običajno praksa feng shui deluje na uravnoteženje teh petih vidikov v vašem domu in na vsakem od vaših življenjskih področij.

Če se v svojem domu ne počutite najbolje, je morda krivo to, da imate v stanovanju predmete, ki zavirajo svež dotok pozitivne energije. Preverite bogato ponudbo izdelkov v kategoriji Feng shui za dom, s katerimi boste v svoj dom vnesli mir in harmonijo.


18.99 z DDV

Feng Shui za dom

AW roževec drevo 80

15.99 z DDV
24.99 z DDV

Energetski izdelki za dom

Feng Shui drevo – kalcit

18.99 z DDV
14.99 z DDV
14.99 z DDV

Feng Shui za dom

Feng Shui drevo karneol 100

14.99 z DDV
14.99 z DDV
12.99 z DDV

Energetski izdelki za dom

Feng Shui drevo roževec 100

14.99 z DDV
14.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.