Gorilniki in lanterne

V naši spletni trgovini boste našli različne vrste gorilnikov in lantern, iz različnih materialov. Prav tako imamo pestro ponudbo eteričnih olj, dišečih sveč in kadil, ki so primerna za uporabo v gorilnikih in lanternah. Ustvarite si prijetno, romantično vzdušje ali pa si z eteričnimi olji in aromaterapijo (lahko jo izvajamo na več različnih načinov, in sicer: z inhaliranjem, z nanašanjem na kožo ali blago, z uporabo v prostoru) izboljšajte fizično in duhovno zdravje in vitalnost.

Lanterna je svetlobna naprava, ki se uporablja za osvetlitev okoliškega prostora. Lahko je prenosna ali pritrjena. Uporablja se lahko kot kakršen koli vir svetlobe, za signalizacijo, dekoracijo, verske obrede ali praznovanja. V bistvu so vir svetlobe (sveča, stenj v gorivu), zaprt v posodi, ki varuje plamen, tako da ga veter ne bi ugasnil, vendar lahko svetloba prehaja skozi.

Narejene v različnih oblikah in velikostih in se uporabljajo za okraske in vzdušje med praznovanji. Številni kitajski festivali v času praznovanj uporabljajo lanterne. Znano je tudi, da so stari Kitajci lovili kresnice, jih dajali v kletke ali posode z luknjami in jih uporabljali kot luči. Vsaka lanterna ima na enem delu vrata, skozi katera se lahko vstavi večjo svečo, ki bo od znotraj osvetlila steklo in s tem proizvajala čudovito barvno svetlobo.

Gorilnik je predmet, s katerim se nekaj časa neprekinjeno proizvaja svetloba z uporabo goriva na osnovi olja. Uporaba oljnih svetilk se je začela pred tisočletji in se nadaljuje še danes, čeprav je njihova uporaba v današnjem času redkejša. Danes se gorilniki in oljne svetilke uporabljajo predvsem za ustvarjanje določenega ambienta oz. vzdušja.


19.99 z DDV

Aromaterapija

Dišeče palčke Sun

2.99 z DDV
3.99 z DDV

Aromaterapija

Gorilnik Back Flow

17.99 z DDV

Gorilniki in lanterne

Gorilnik iz medenine

21.99 z DDV

Aromaterapija

Gorilnik lotosov cvet

24.99 z DDV

Aromaterapija

Gorilnik Lotosov cvet

17.99 z DDV

Aromaterapija

GORILNIK ŠKOLJKA

11.99 z DDV

Aromaterapija

Gorilnik Slon

15.99 z DDV
15.99 z DDV
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.