KAJ POMENI, ČE IMA ČLOVEK ZAPRTE ČAKRE

Pogosto slišimo izraz, da ima nekdo ali morda mi sami zaprte čakre. Vendar ali veste kaj to pravzaprav pomeni?

Ali veste kaj pomeni, če vam nekdo očisti vaše zaprte čakre? Kaj se zgodi, če so čakre zaprte? Kako vedeti, da so čakre zaprte in kaj lahko storimo za to?

Najlažje prepoznamo zaprte čakre tako, da se vprašamo kako se počutimo. Ali občutitite utrujenost telesa v psihičnem ali fizičnem pomenu?

ODPRTE/ZAPRTE

Velikokrat se govori o tem, da se, v kolikor imamo čakre odprte, lahko povežemo z neko močnejšo, spiritualno energijo. In to je čista resnica, odprte in zdrave čakre so izjemno močni in globoki vodnjaki energije. S tem ko jih negujemo in skrbimo za to, da so odprte, se lahko dejansko povezujemo in nalagamo v telo spiritualno energijo, s čimer dosežemo boljše zdravje, vitalnost in ozaveščenost.

Vendar pozor, obstaja tudi druga stran tega, da so naše čakre odprte in na to stran moramo biti še posebej pozorni. Brez pravilne podpore (osebe, ki se ukvarja s čiščenjem ali izdelka), lahko odprte čakre služijo tudi kot podpora za zbiranje in kopičenje negativnih in nezaželjenih energij. In to je še dodaten razlog, zaradi katerega moramo skrbeti za pretočnost in čiščenje čaker.

Torej kaj pomeni izraz, da so naše čakre zaprte? To pomeni, da je vsaj en izmed energetskih centrov našega telesa zaprt (imamo jih 7), kar lahko vodi do izgube energije, utrujenosti ali celo bolezni.

KAKO VEMO, DA SO ČAKRE ZAPRTE?

En izmed lajžjih načinom je, da se vprašamo kako se počutimo. V kolkor se soočate z utrujenostjo, depresijo, brezvoljnostjo, boleznijo ali pa se morda počutite ujete v lastnem telesu, obstaja velika možnost, da je en izmed vaših energetskih centrov neprečiščen. To so najpogostejši znaki zaprtih čaker. Zaprtost vsake izmed sedmih čaker se lahko kaže tudi na določenem delu telesa. Na primer, v kolikor vas boli spodnji del hrbta, se morda soočate z zaprto korensko čakro. Torej, poslušajte svoje telo, kaj vam sporoča…

Če po prebranem še zmeraj niste prepričani, v sporočila, ki vam jih daje vaše telo, si lahko pomagate tudi z nihalom. Nihala so po navadi narejena iz kristalov, kovine ali lesa, obešeni pa so na vrvico ali verižico. Torej, vzemite v roko nihalo in ga držite nad čakro (pojdite po vrsti od prve do zadnje). Ko boste nihalo držali nad mestom čakre, se bo pričelo obračati v krogih. V kolikor so krogi majhni in ozki, obstaja velika verjetnost, da je čakra zaprta ali ne deluje pravilno. Če so krogi, ki jih dela nihalo širokega premera, čakra funkcionira pravilno.

KAJ STORITI, ČE SO ČAKRE ZAPRTE

Brez panike, brez problema jih lahko spravite nazaj v pravilno delovanje. Najpomembneje je, da ste ugotovili katera čakra je zaprta.

Za začetek pričnite z meditacijo ali vizualizirajte vaše čakre. Predstavljajte si jih kot velike centre, znotraj telesa, ki so napolnjeni z energijo, ki se pretaka.

Primer: če imate težave s korensko čakro, si predstavljate rdečo kroglo, ki žari v centru vaše hrbtenice. Predstavljajte si, kako se vrti, medtem ko raste in postaja svetlejša. Take vaje izvajajte vsaj teden dni, potem pa ponovno preverite stanje vaše čakre.

Zaprte čakre so pogost pojav. S pravim odnosom in vajami, jih z lahkoto ohranjamo zdrave in čiste.

Skrbite za svojo vitalnost in svoje telo.

Vaša Vila Viva

Oglejte si naše izdelke za odpiranje čaker >>> ČAKRE 

Karta-caker-800x572

 

 

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.