Osebni podatki naših uporabnikov so ena izmed stvari, kateri posvečamo veliko pozornost. Upravitelj spletnega mesta je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Na določenih mestih spletnega mesta in v e-mailih zbiramo naslednje podatke o uporabnikih: ime, priimek, spol, naslov, telefonsko številko, e-mail naslov, kliki in odpiranja (v e-mailih, SMS in obvestilnih sporočilih in na spletni strani). Vse osebne podatke varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP1), zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem ali kakor koli drugače posredujemo tretji osebi.

Prejemnik e-mail, SMS in obvestilnih sporočil dovoli podjetju MITMEDIA d.o.o. zbiranje, segmentacijo, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prav tako dovoli uporabo osebnih podatkov za namen izvajanja remarketinga (vnovičnega trženja) preko Facebook in Google oglasov.

Uporabnik z oddajo svojih podatkov dovoljuje, da jih podjetje MITMEDIA d.o.o., uporabi za:

  • pošiljanje e-novic,
  • izvajanje neposrednega trženja,
  • komuniciranje v zvezi z nakupom,
  • izvedbo nagradne igre s sodelujočimi po e-pošti,
  • statistične in tržne analize: segmentacija uporabnikov, sledenje klikom (na spletni strani in v e-mailih) in odpiranjem e-mailov za izboljševanje ter personalizacijo vsebine e-mailov,
  • pošiljanje e-poštnih sporočil s ponudbami, informacijami o novostih, akcijah in ugodnostih podjetja ter partnerjev podjetja,
  • telefonske klice (tudi na mobilne telefone), SMS sporočila in pošiljanje navadne pošte.

Zbrani podatki se hranijo za neomejeno časovno obdobje oz. do preklica uporabnika. Posameznik lahko kadar koli pisno ali na drug dogovorjeni način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15ih dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjeni način obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Upravljalec osebnih podatkov mora uporabniku na njegovo zahtevo potrditi, če se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, mu omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj ter njihovo prepisovanje ali kopiranje, posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj in dati informacijo o metodah obdelave podatkov.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Vsem staršem in skrbnikom svetujemo, da otroke naučijo varne in odgovorne uporabe spleta, kar vključuje posredovanje njihovih osebnih podatkov. Mladoletniki svojih podatkov ne bi smeli posredovati na spletno stran www.vilaviva.

Če ne želite prejemati nadaljnjih ponudb podjetja MITMEDIA ,d.o.o., vas prosimo, da nas o tem pisno obvestite na naš naslov, po elektronski pošti info@vilaviva.si ali nas pokličete na 01 235 59 90.