POTREBUJETE POMOČ PRI ODPRAVLJANJU TEŽAV POVEZANIH S POMANJKANJEM ENERGIJE IN UPADANJEM TELESNE VITALNOSTI?

Oživite in energizirajte svojo vodo, ter tako poskrbite za svoje zdravje in boljše počutje!

Le kdo bo poskrbel za vaše zdravje in dobro počutje, če ne prav vi sami.

Zdrav človek ni le tisti, ki se redno giba in uživa uravnoteženo prehrano. Potrebno pa je poskrbeti tudi za duhovno zdravje, telo in prostor.

Energije so del nas, del okolja, v katerem živimo in del vsega, kar vidimo. Znotraj štirih sten se pogosto kopiči negativna energija, ki izhaja iz prepirov, bolezni ali pa jo prinesejo nepovabljeni gostje. Nabira se v prostorih, kot so spalnice, dnevne sobe in jedilnice.

Kadar je dom nasičen z negativno energijo, se razpoloženje vsakič, ko stopite vanj, hitro poslabša. Če ste  to opazili pri sebi, je skrajni čas za energijsko čiščenje.

Ko boste očistili svoj dom negativnih energij, boste čutili spokojnost, harmonijo in vzdušje v prostoru bo po čiščenju boljše, pa če v to verjamete ali ne.

VODA – NEPRECENLJIVA SNOV ŽIVLJENJA

Voda, ki jo pijete in uporabljate vsakodnevno, pride do vas skozi več procesov, kot so pritisk, filtriranje, stanje v ceveh,… Vse to so procesi, ki vplivajo na kakovost vode.

Vsa ta potovanja vode skozi cevi, filtre, cisterne in druge procese, ki jih uporabljamo za zagotavljanje glavnih zahtev glede varnosti oskrbe z vodo, uničujejo naravno vitalnost vode, ki jo drugače lahko najdemo v naravi.

Vodi lahko povrnemo naravno življenjsko energijo s tem, da ji dodamo ustrezne naravne kristale.

Kristali, ki so nastali v zemlji, nosijo močne energije in vsebujejo naravne elementarne moči njihovega nastanka v milijonih let. Pitna voda, oplemenitena s kristali, je eden najlažjih načinov vnašanje zdravilne energije kristalov v naše telo na celični in vibracijski ravni.

Spremenite način hidriranja, hkrati pa pozitivno vplivate na vaše zdravje in okolje z energijsko vodo, ki je čistejšega, slajšega in prijetnejšega okusa.

Kako set kadil deluje?

Naroči svojega!

STEKLENICA S KRISTALI VAM BO OMOGOČILA TAKOJŠNJE BOLJŠE POČUTJE

Naroči svojega!

KAJ JE VODA “S KRISTALI”?

Preden prižgete kadilo White Sage, se osredotočite na namen oziroma cilje, ki jih želite doseči. Svetujemo vam, da zaprite oči in razmislite, kaj je tisto, kar vas obremenjuje, česa se želite znebiti in kateri go glavni viri negativne energije, ki vas omejuje? Svoje želje in cilje lahko izrečete tudi na glas.
Nato izberite pozitivno misel (mantro), ki označuje ali simbolizira vašo namero in prižgite kadilo White Sage. Izberite tisto kombinacijo, za katero se vam zdi, da bo v tistem trenutku najbolje vplivala na vas in na vaš prostor. Med samim prečiščevanjem prostorov ponavljajte vašo mantro. Na glas ali po tiho pri sebi. Če želite slabih energij očistiti celo stanovanje ali hišo vam svetujemo, da z ritualom čiščenja s kadilom začnite pri vhodu, nato pa pojdite čez vse prostore.
Skoraj nujno je, da prostor v katerem živimo prečistimo vsake pol leta!

To je vsaka voda, ki jo poživljajo in preoblikujejo naravne vibracije dragih kamnov in tako ustvarijo zdravju prijazen eliksir.

Dodajanje kristalov v vodo je praksa, ki se izvaja že tisočletja in je energijsko bolj živa od običajne vode. Kristali lahko spremenijo energijsko in molekularno razporeditev molekul vode, ne da bi bili v neposrednem stiku z njimi. Vsaka vrsta kristala pusti v vodi svoj lastni energijski podpis in ima poseben učinek na telo.

Kristalni eliksir lahko uporabljamo za različne namene. Uporablja se lahko kot voda za pitje, kot ustna vodica za izpiranje, v razpršilcu za čiščenje prostorov, avre ali meridianov. Pozitivno vpliva na telesno, duševno in duhovno raven. Voda obogatena z dragimi kamni ostane v telesu nekaj časa in tako deluje hitreje in intenzivneje kot uporaba kristalov na zunanji strani telesa.

Naroči svojega!

Zakaj je ta voda boljša za vas?

Ker omogoča trajnejše, globlje zdravljenje od znotraj navzven. Telo jo lažje absorbira ter omogoča razstrupljanje in boljšo hidratacijo.

Vsak kamen ima različne lastnosti in cilja na različne vidike fizičnega telesa. Kristalni eliksir podpira tudi vaše fizično zdravje z odstranjevanjem škodljivih čustvenih vzorcev, ki lahko dolgoročno povzročijo zdravstvene težave.

Kristalni eliksir oz. energizirana voda zaradi vnosa energij, vibracij in informacij kristalov tako izboljša imunski sistem, zmanjšuje stres, odpravlja energijske blokade, povečuje energijo, … Delovanje je seveda odvisno od energije in informacije kristala, ki smo ga izbrali.

Voda, ki je napolnjena z energijo kristala je mehkejša in ima nekoliko bolj sladek okus.

Različna vrsta kristala pusti v vodi svoj lastni energijski podpis in ima poseben učinek na telo

Steklenica s kamnom Ametist

SPIRITUALNOST – DUHOVNOST

Eden redkih kamnov, ki ima svojo edinstveno vijolično barvo, je vrsta kremena, ki v svoji strukturi vsebuje železo in druge minerale v sledovih. Ametist je meditativni in pomirjujoč kamen, ki deluje na čustveni, duhovni in fizični ravni tako, da spodbuja umirjenost, ravnotežje in mir. Uporablja se tudi za odpravljanje nestrpnosti.
Ametist pomaga pri odpiranju tretjega očesa (deluje na čelno in kronsko čakro). Uči nas duhovne modrosti in spodbuja stik z božansko ljubeznijo. Razvija telepatijo, intuicijo in druge sposobnosti kot so komunikacija z duhovnim kraljestvom ter krepi smisel za realnost. Pomaga nam razumeti življenjske izzive, spodbuja nas, da si zastavimo realne cilje in pri tem lajša proces vizualizacije.

Steklenica s kristalom Roževec

LJUBEZEN – PRIJATELJSTVO – STRAST

V tem nežnem in ženstvenem kristalu je nekaj, kar izžareva čisto ljubezen. Njegov pomen je univerzalna ljubezen. Roževec je znan po svojih lastnostih spodbujanja ljubezni, sočutnega prijateljstva, romantike, prijaznosti in sprejemanja sebe. Uravnoveša srčno čakro. Veča samozavest, zato je še posebej primeren za vse tiste, ki se na področju ljubezni čutijo izdane, zapuščene in nemočne.

Kamen vam bo pokazal moč emocij in ljubezni. Pomaga pri harmoničnih medsebojnih odnosih. Povrne umirjenost po močnih prevratih in prelomih v življenju, kaosu, trpljenju, travmah in krizah. Daje brezpogojno ljubezen in pomaga tistim, ki imajo težave z dajanjem ljubezni sebi in drugim.

Steklenica s kristalom Kamena strela

ENERGIJA – VZTRAJNOST – POTRPEŽLJIVOST

Kamena strela je ”kristal vseh kristalov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi avro. Odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade. V preteklosti so kremenove kristale polagali na rane, opekline in druge manjše poškodbe in tako lajšali bolečine ter pospešili proces celjenja.

Na fizični ravni spodbuja imunski in krvni sistem, povečuje pretok energije in pripelje telo do ravnovesja. Kamena strela deluje kot globinsko čistilo za dušo – čisti in izboljšuje notranjo strukturo telesa in okoliška subtilna telesa tako, da se fizična dimenzija poveže z umom. Osredotoča se na notranjo negativnost in spodbudi pozitivne misli in občutke. Z boljšim dojemanjem sveta povečuje zavedanje in jasnost v razmišljanju ter zagotavlja večjo energijo, vztrajnost in potrpežljivost.

Kako uporabljamo steklenico s kristali?

Pred uporabo steklenico dobro operite z vodo.  Vanjo natočite vodo iz pipe. Po 15-30 minutah  je vaša voda energizirana  pripravljena za pitje, saj so vodo kristali v tem času informirali. Vodo lahko po potrebi dotočite.

Pijte energijo! Voda kot čista shramba močne energije in naravnih elementarnih informacij daje telesu vibracijsko energijo za več dobrega počutja in vitalnosti. Tako energizirana in informirana voda pozitivno vpliva na telesno, duševno in duhovno raven. Uporabljate jo lahko za: za pitje (lahko jo date tudi vašim hišnim ljubljenčkom), za zalivanje rož, ali pa jo uporabljate v pršilnikih in z njo očistite prostor in avro ali meridiane.

Dimenzija: V: 24,5 cm, Š: 6,5 cm, G: 6,5 cm
Teža: 475 g
Volumen: 500ml

Steklenica s kristali - voda kot kristalni eliksir!

Naroči svojo!

Naročite steklenico s kristali še danes in se dvignite na višjo energijsko raven.

Utrinki zadovoljnih kupcev

Pogosto zastavljena vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

Strošek dostave – ne glede na količino artiklov je strošek dostave samo 3,99€, katerega plačate ob naročilu artiklov. 

Vila viva ponuja več načinov plačil in sicer: 

  1. Plačilo preko kreditnih kartic

  2. Plačilo preko Paypal-a

  3. Plačilo preko UPN naloga (položnice)

  4. Plačilo po povzetju

Vila Viva si prizadeva, da vsa naročila, odpremi v roku dveh do petih delovnih dni, zato svoj paket lahko pričakujete v roku ped to deset dni od oddanega naročila.

V kolikor imate dodatna vprašanja nas lahko kadarkoli kontaktirate na naš elektronski naslov: info@vilaviva.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.