Sunchi – mandala artist

Sunchi – mandala artist

Vila Viva vam ponosno predstavlja, vse bolj uveljavljeno in vsestransko slovensko umetnico Sunchi.

Sunchi je umetnica, polna idej, z močno ustvarjalno naravnanostjo. Ustvarjanje jo polni in krepi njeno veselje ter igrivost v življenju.

V zadnjih letih se predvsem ukvarja z risanjem energijskih slik – mandal, na velikih in malih platnih. Poleg tega zelo uživa tudi, ko z vzorci mandal poslika razne izdelke, kot so skodelice, novoletne bunkice, obeski, šatulje ipd.

Pri ustvarjanju energijskih slik – mandal, se potopi v nekakšno meditacijo, ustvarja energijsko povezavo in se poveže z višjimi, srčnimi vibracijami ljubezni, radosti in hvaležnosti. Skozi njo gre vrtinec energije, preide v nekakšno meditativno stanje in s svojo pretočnostjo vliva v sliko čiste, energijsko polne frekvence. Iz tega razloga vibrirajo v pozitivnih energijah, oddajajo lepe vibracije in posameznikom na nezavednem nivoju odpirajo njihovo prvinskost in njihovo dušno resnico, ko se zares potopijo v tako energijsko sliko – mandalo.

Mandala vedno s svojimi barvami, linijami in energijsko podporo pokliče določene osebe, ki jih na nezavednem nivoju pritegne iz določenega razloga. Ni naključje, zakaj vas je prav določena poklicala in pritegnila s svojo prezenco.

Vstopite v čarobni svet njenih unikatnih slik in ročno poslikanih izdelkov. Če vas kateri od izdelkov pritegne, si ga le privoščite za svojo dušo in energijsko podporo sebi in prostoru.

Podprite svojo energijo s SunChi Mandalami izdelki tukaj.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani se strinjate z njihovo uporabo.