Uživajte v naravni in zdravi masaži vašega obraza

Valjčki za masažo obraza
Stara zgodba pravi, da je pred tisočletji kitajska cesarica uporabljala valj iz žada, da bi ohranila svoj mladosten videz in sijaj. Poldragi kamen, roževec, ki velja za simbol lepote, milosti in dolgoživosti je že dolgo časa cenjen na vzhodu zaradi svojih mističnih moči.

Uživajte v naravni in zdravi masaži vašega obraza

Kristalni valjčki so izdelani iz 100% naravnih kamnov (žada, roževca, lapis lazuli, …).  Delujejo anti-aging, proti gubam, zmanjšuje temne kolobarje pod očmi in izboljšujejo zdravje kože brez kakršnekoli kemije in draženja. Masirajte obraz, vrat in telo in z njim odpravite nepravilnosti na koži. kristalni-valjcek-zmanjsa-obrazne-gube

Kako uporabljamo kristalni valjček?

  1. Umijte si obraz z običajnimi čistilnimi sredstvi.
  2. Na obraz in vrat nanesite kremo, ki jo uporabljate.
  3. Z gibi navzgor premikajte kristalni valjček nežno po čelu, licih, okoli področja ustnic in vratu. Zaprite oči in rahlo valjajte po vekah in pod očmi.
  4. Valjček uporabljajte 5-10 min.
  5. Valjček lahko uporabite kadarkoli želite in kolikokrat želite. Za vidne rezultate izdelek uporabite 5 krat na teden vsaj za 5-10 minut.
  6. Valjčke za obraz lahko umijete z vodo ali z nežnim milom za obraz. Pomembno je, da po umivanju valjček temeljito posušite z brisačo ali mehko krpo.
  7. Valjček lahko postavite v hladilnik, za bolj osvežilni učinek.
Kristalni valjček ostaja hladen na dotik (tudi v toplem vremenu) in pomaga pri pomlajevanju vaše kože (anti-age učinek). Hladilen učinek izkoristite zjutraj za hitreje prebujen obraz. Nasvet: Valček hranite v hladilniku ali zamrzovalniku za dodatno hladilen učinek. Uporaba kristalnega valjčka Masaža s kristalnim valjčkom pospeši cirkulacijo, kožo popolnoma sprosti in ji povrne mladostni videz.    

Preverite naše valjčke za obraz

Kamni in kristali

Masažni kamen Roževec

14.99 z DDV

Najboljša cena v zadnjih 30 dneh: 14.99

Kamni in kristali

Valjček za obraz roževec

21.99 z DDV

Najboljša cena v zadnjih 30 dneh: 21.99

14.99 z DDV

Najboljša cena v zadnjih 30 dneh: 14.99

Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.